Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 25 februari 2015

Pojken i kylan - Ett osannolikt experiment
Seriöst, varför skulle den hemlösa killen sitta mitt emot pojken i hela 2 timmar innan han försöker hjälpa honom? Och med 5 grader Fahrenheit som motsvarar -15 Celcius med pinade vind i hela 2 timmar och så pass oskyddad, skulle sannolikt grabben drabbats av hypotermia och även fått allvarliga köldskador. Lite för bra för att vara sant.

Skulle OckTV som gjort detta "sociala experiment" låta en ung kille sitta på detta viset utan skydd i minus 15 grader bara för att det är ett socialt experiment? Man kan ju inte riskera en skådespelares liv på detta vis. Allt verkar så osannolikt för att vara sant. Den hemlöse mannen är förmodligen också en skådespelare.

OckTV hade tidigare en video som hette '' be främlingar om mat '' och i slutet av videon ger de lite pengar till den hemlöse killen som är bra förstås. Denna video fick 26 miljoner visningar. OckTV får cirka 1500 dollar per 1 miljon visningar. 1500 x 26 = 39 tusen dollar för en enda video. Målet med denna film är förutom att skapa en medkänsla bara ett sätt för detta företag att tjäna pengars på andras olycka och medkänsla. -Tyvärr.

Detta ursäktar inte heller alla dessa okänsliga nonchalanta människor som gick förbi den frysande pojken som är helt för över-jävligt. Jag skulle iallafall ha STANNAT.

Se Youtube filmen : Här

Sthlm Pandas filmer är iaf normalt realistiska då de gör sina sociala experiment och inte så pass överdrivna och osannolika som i det pengakåta USA. Bra jobbat Sthlm Panda. *tummen upp*

Se dessa filmer : Här

Inga kommentarer: