Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 18 november 2010

Ett dåligt studenttåg

Hursomhelst, Chalmersstudent eller inte
så ska man uppföra sig .Och detta gör
ju definitivt inte ryktet bättre för alla
ordentliga Chalmersstudenter direkt.
Väldigt tråkigt att detta skulle drabba
Chalmers som är en mycket bra skola
där jag känner många duktiga och trevliga studenter.
Dessa partyhuliganer bör få ett svidande straff av Chalmers.

22 kommentarer:

Pontus sa...

Trist o tråkigt att sånt ska hända.Avstäng dessa studenter omgående

Katarina sa...

Okej, man bör kunna ha trevligt på ett tåg men detta verkar ju helt oansvarsfullt att härja fritt på detta vis. Dryga böter och avstängning väntar förmodligen dessa studenter

Jonas sa...

Jävla Fyllesvin!

Anonym sa...

haha, "avstäng". Stäng av menar du nog Pontus =).

Frida sa...

JAg tycker mest att det är synd att man när man representerar skolan(vilket man gör när man har föreningskläder med Chalmers logotyp tryckt på ryggen) inte förstår att det är ett ansvar och gör sådant här. Fattar inte folk att det slår tillbaka på kåren?

Vad jag förstår så ska de flesta vara på väg till Luleå igen nu, med buss.

Anonym sa...

Varför i hela fridens namn skulle man bli avstängd från sina studier för att man är full på sin fritid?

Natalie sa...

Fy fan vad tråkigt för oss som går på Chalmers.Hoppas de får en bättre bild vad som egentligen hänt på tåget

Peter sa...

Håller med dig Frida det känns inte så kul att vissa av dessa studenter på Chalmers har ett så dåligt omdöme och inte fattar att sånt har drabbar även de andra studenterna och framför allt Chalmers rykte som skola.

Ingemar sa...

För jävligt helt enkelt,knarkade
gjorde de med

Richard sa...

Skitsynd för oss övriga skötsamma Chalmersstudenter att några pajaser ska sabba

Anonym sa...

Skulle vara roligt o se hur ni skulle klara av studietiden utan dessa sexmästerister. Inte många som skulle klara sig utan de vänner man skaffar sig på nollningen, alla fester, pubar, sittningar och andra aktiviteter som dessa guldgossar och flickor anordnar helt gratis för er alla andra. Och vad får de tillbaka? Endast hat.

Skärp er.
Och Charlmers har ett rykte, inte enbart pga era sexmästerister, ni är hatade av de flesta studenter på grund av eran sjuka attityd.

Gessleman sa...

Ja, Chalmers studentkår fick nog en väckarklocka efter denna lilla tågresa,och tar sig nog en ordentlig tankeställare inför nästa kårmöte får vi alla hoppas

Pelle sa...

Låt dessa sabotörer skura toaletterna på Chalmers med tandborste samt utan handskar o munskydd

Anonym sa...

"Skulle vara roligt o se hur ni skulle klara av studietiden utan dessa sexmästerister. Inte många som skulle klara sig utan de vänner man skaffar sig på nollningen, alla fester, pubar, sittningar och andra aktiviteter som dessa guldgossar och flickor anordnar helt gratis för er alla andra. Och vad får de tillbaka? Endast hat.

Skärp er.
Och Charlmers har ett rykte, inte enbart pga era sexmästerister, ni är hatade av de flesta studenter på grund av eran sjuka attityd."

Ena behöver inte utesluta det andra och de allra flesta chalmerister, sexmästerist eller inte vet att man bör uppföra sig.

En majoritet sköter sig och lyckas ha kul ändå.

David sa...

Riktigt ruggigt lågvattensmärke av dessa datanördar från Chalmers som verkar ha gått från Joltcolan till en annan "kola" sorgligt,tråkigt och tragiskt

Pia sa...

Ja, Knark,Koffein och Alkohol är ju en bra mix om man vill gå lös på ett tåg utan hämningar.Moget!
Skicka dem på avgiftning snarast för Chalmers bästa.

Mats sa...

Bedrövligt uppförande ja, men som sagt de är individerna som har betett sig som svin. Dock i läget oklart om de som betett sig som svin bar någon typ av föreningskläder, om inte är det nog svårt att straffa dom från kårens/skolans sida....tyvärr. Instämmer med tidigare inlägg, några få svärtar ner majoritetens rykte...

Anonym sa...

Ja, enda felet de gjorde var väl att vara i föreningskläder? Fulla och dräggiga människor finns det ju överallt, föreslår ett besök på avenyn en fredags- eller lördagskväll. Det försvarar naturligtvis inte beteendet, men som vanligt när Chalmers är inblandat så kryddar GP på ordentligt, och hatmobben går igång ordentligt.

Inget ursäktar att förstöra på detta viset, men det är en skrämmande aggressiv attityd mot föreningsmänniskor som många uppvisar i kommentarer till artikeln/händelsen.

Claes sa...

Föreningsmänniskor som gör livet surt och svårare för andra studenter o föreningsmänniskor, det är vad det handlar om,samt varumärket Chalmers som behöver inte bli mer utsatt.

Har man Chalmersloggan ditklistrad på ryggen så ska man inte tro att man kan leva jävel för det.Fulla och odrägliga människor finns det gott om överallt, det är väl en sak. Men att vandalisera och ha sönder på ett tåg på detta vis har jag inte ens hört talas om att några fulla "vanliga" människor har gjort iaf.

Förutom då vansinniga fotbollshuliganer som verkligen är hatiska i sin inställning. Så jag tycker kommentarerna här som är av en ganska missnöjd karraktär är mycket väl befogade i detta fallet.

Tycker GP har en bra dialog med sina läsare och källor och kryddar inte på sin journalistik.Kan förstå att folk blir upprörda. Men är det så konstigt?

Anonym sa...

Fantastiskt roligt att läsa folks teorier om "bestraffningar" - vad folk gör på fritiden är väl för fan upp till dem? Stäm dem för olovligt varumärkesbruk eller något meningslöst om det känns bättre.

En person som är misstänkt för ringa narkotikabrott (aka en joint?) är något att hetsa upp sig för - vi pratar om något som majoriteten av något mellan öronen förespråkar en legalisering av.

När folk sprutar champange är det fest, medan brandsläckare är vandalism? Vad är det egentligen som "gått sönder" ?

Anonym sa...

Först av allt verkar personen ovanför mig, Herr Anonym, inte ha något mellan öronen alls.
Brandsläckare är något så kallat nödutrustning. Om dessa inte finns, fungerar eller på annat sätt är obrukbara så händer det att folk dör.
Göteborgsbranden tillexempel. Nödutgångarna blockerades av idioter som dig som inte tar nödutrustning på allvar och så skapades en av de största moderna tragiderna i Göteborgs och Sveriges historia.

Vidare så när du går med i en förening/komite/bär Chalmers logga så förbinder du dig att framföra den på ett Chalmeristiskt sätt. Vilket innebär ett roligt, spexigt, glatt och respektfullt sätt.
Det som har hänt här är ett djävulskap av orespekt och fylla.
Jag vet att de tyvärr inte kommer få i närheten av det straffet de borde ha men det enda rätta skulle vara att kasta ut dom från Chalmers en gång för alla.

Sen, när du har din föreningskläder på dig så jobbar du. Alltid. Du representerar och därför måste du uppföra dig. Så de var inte alls deras fritid de gjorde det här på utan under tiden de utförde det uppdraget de hade åtagit sig ideelt.

Fin taktik att kalla alla som inte vill legalisera mer droger i vårat land för idioter. Frihet under ansvar fungerar ju uppenbarligen inte så jag förespråkar att vi gör alkohol, nikotin och koffein olagligt med. Alla som inte håller med mig är av en annan åsikt och borde respekteras och föras en disskusion med.

Anonym sa...

Gött att anonym ovanför mig vänder ett utalande om att många intelligenta människor förespråkar en legalisering av marijuana till att alla som inte gör det är idioter? Vad är det för barnsligt svart-vit slutsats? Skärp dig!

Vidare förutsätter många att det var fullständigt kaos på tåget och de flesta verkar ge intryck av att tro att det handlade om någon omfattande skadegörelse. Det är givetvis inte okej att tömma en brandsläckare eller röka en joint på ett tåg, men det behövs bara en person för att utföra något sådant.

Jag var med på tåget och kan säga att det var ca fem vakna studenter när polisen kom på tåget och väckte upp folk som hade legat och sovit i flera timmar utan att föra något vidare oväsen omkring sig. Det är märkligt att 19 personer blir avkastade för något dom inte hade gjort.

Förutom det uppenbart idiotiska i att svina på det viset så är det skandalöst att man kollektivt bestraffar ett 20-tal studenter för att tågpersonalen fått hybris och inte kunnat skilja de vakna gärningsmännen åt från de sovande studenterna.