Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 12 oktober 2011

Stora kommunikationsproblem av SveviaAtt det skulle vara någon varningsignal för dålig sikt i rodellen är rent skitsnack av Lars Johansson på Svevia, då det är inte i rodellen det tutas utan på RAKSTRÄCKAN långt innan. Dessutom kör de en lastbil med flak först på gatan och ett bakomliggande arbetsfordon sprutar in överbliven asfalt/vägbeläggning i flaket på lastbilen, och tutar varje gång lastbilen ska köra fram respektive stanna för att materialet ska bli jämt fördelat på flaket. Vi har själva sett detta med egna ögon och undrat hur de tänker egentligen?

Helt idiotiskt att de inte kan ha ett mer praktiskt och normalt och framför allt inte störande komunikationssystem när de arbetar. Det finns ju tusen andra bättre sätt att tillgå än att använda en hög tutsignal varje gång. De kunde ju enkelt använda t.e.x ljussignaler eller kanske skaffa ett internt normalt kommunikationssystem mellan bilarna. Helt sjukt att de ska behöva störa folks nattsömn på detta korkade vis.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.747205-tutande-asfaltslaggare-stor

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj nej stackars! När en vanlig dag-svensons sömn störs så är det tydligen illa nog att ta hamna i tidningen.

Jag tror inte att gode Herr Garderud och hans sambo har en jävla tanke på att deras eller någon annans arbete kanske håller asfaltsläggarna vakna när dom kommer hem och ska försöka sova sen på morgonen.

Givetvis borde dom kunna använda någon annan,mindre störande, form av kommunikation, men nu får ni veta hur vi nattarbetare har det varenda dag är vi ska få vår dygnsvila. Varenda dag! Välkommen till vår värld...

Gessleman sa...

Nu klagar jag inte på alla nattarbetare som för det mesta har valt dessa nattjobb frivilligt och andra ekonomiskt.

I detta fall är det helt och hållet en klantig kommunikation som är det stora problemet.

Lena sa...

Bor på Speldosegatan och har också hört detta irriterande oljud

Anonym sa...

Det är sannolikt inte den intellektuella gräddan som har det tveksamma nöjet att vara uppe och asfaltera hela nätterna.

Jag tror faktiskt inte att vi kan räkna med att de ska förstå att det stör när man tutar utanför folks fönster en hel natt.

/Tröttmössa

Mikael sa...

@ Tröttmössa
Jag blir så jävla förbannad när jag läser det du skriver, och jag hoppas verkligen att du är ironisk.
Har ingen aning om vad du arbetar med, eller om du ens tagit examen i det som gör att du kommer tillhöra den "intellektuella gräddan".
Folk, särskilt storstadsfolk, verkar tro att arbetare med praktiska arbeten, som till exempel chaufförer, endast är ratthållare, och att vem som helst kan köra en sådan.
Fast eftersom du nu är av den intellektuella sorten, så vet du givetvis att så inte läget är.

Själv har jag det tveksamma nöjet att hämta timmer utanför folks sovrum på nätterna. Inte för att jag är korkad, eller vill väcka folk, utanför att det är mitt jobb, och jag älskar det.

Det är givetvis fel att tuta för att lastbilen skall flytta sig, det kan jag hålla med om.

Anonym sa...

trafikförordningens fjärde kapitel och åttonde paragraf:

"Med ett motordrivet fordon får onödig och störande körning inte äga rum vid bostadsbebyggelse. Föraren av ett sådant fordon skall i övrigt anpassa färdväg, hastighet och färdsätt så att andra inte störs i onödan".

Det är alltså förbjudet i lag att tuta i onödan i ett bostadsområde. Och Svevia har det som arbetsmetod!!!

Anonym sa...

Det tutades lika mycket vid asfaltsläggningen vid Munkebäck. Och detta på raksträckor!

Anonym sa...

Det finns folk för allt... Kan man klaga så gör folk det, jag tycker det blir väldigt fint på vägen efter att de har varit där en gång på femton år.

The Global Plague sa...

Får några nätter med störd sömn och ringer GP för att vi skall tycka synd om er...! FY fan jag vill spy på er era patetiska gnällkärringar, ni gör mänskligheten till åtlöje med erat ynkliga gnäll! Ni har inte funderat på att visa tacksamhet mot de som gör det fint och bättre för er istället för att förpesta livsmiljön för era medmänniskor?