Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 8 juli 2011

Bildbevis - Hagabadet Fejkar Kändisar o Kränker Homosexuella


Dyrast i Göteborg och äckligast?


Ja om det är en sanning med modifikation för att anonnsen är "dumskriven" kan man ju undra eller om det verkligen är ett faktiskt påstående av VD'n för Hagabadet Pelle Johansson att det är det dyraste. Men att seriöst gå ut som reklam med detta på Facebook för att vaddå.. locka dit nya badade gäster genom att säga att det är dyrast i Göteborg? (se bild)

Jag ringde upp Hagabadets PR ansvarige, Susanne Svenberg som menade att hon inte hade med reklamen på facebook och bloggen alls att göra, för den biten tar deras VD Pelle Johansson personligen hand om.

Men hallå! att seriöst gå ut som reklam med detta på Facebook för att vaddå.. Locka dit nya badande gäster genom att säga att det är dyrast i Göteborg? Doh! VD med Storhetsvansinne?

Eh..låter inte som någon smart PR och marknadsföring iallafall utan liknar mest ett högfärdigt trams-skryt som riktar sig till de rika som har råd. Ska man bara locka dit de som har pengar att lätta på plånboken eller borde man kanske inte i stället försöka få dit den breda allmänheten för att få sig ett dopp?

Nej, jag vet sannerligen inte hur Hagabadets VD tänkte där. Anonnsen har legat på FB sen i början på JUNI då jag upptäckte den, och ligger nu i JULI fortfarande kvar (titta gärna nästa gång nar ni går in på facebook) och jag har mailat Pelle Johansson flera gånger för en kommentar men ej erhålligt något logiskt svar.

Och här kommer det viktigaste av allt ang Hagabadet..
Är det Kicki och Runar m.fl som skriver? - Nej Knappast

Hagabadets VD Pelle Johansson skriver på bloggen att det är kändistätt på Hagabadet just nu och ger ett axplock av de s.k kändisar som figurerat där. Det är b.la Håkan Juholt,Robinsson Robban, Runar Sogaard, Kicki Danielsson m.fl. Där skrivs det i facebook loggen av kändisarna och webmastern själv Pelle Johansson. (se bild)

Där kan man bl.a läsa om hur en blyg Runar Sogaard berättar hur han fick "resning" som ett tält i byxorna då han fick massage av en manlig massör på Hagabadet. Hur intressant PR-mässigt är det på en skala för Hagabadet och dess besökare? (se bild nedan)

I Kicki Danielssons inlägg kan man även läsa att hon misstänker att kvinnan i bastun var en man som hade virat in sig med handdukar och pratat med pipig röst. Varvid webmastern (Pelle Johansson ) svarar då på Kickis inlägg genom att hon ger han "bra vibrationer" och skulle vilja ge henne en guidad tur nästa gång och "han har ingen pipig röst egentligen".

Vad insinuerar karln? Att han smyger in på damernas bastu och låtsas vara kvinna? Bara sinnessjukt att bara svara så och dessutom helt perverst formulerat. Tror inte att Kicki Danielsson vill ha en förklädd man inne i bastun. Och det vill nog inte övriga kvinnliga besökare på hagabadets bastu heller.

Denna VD verkar ju vara både kändiskåt och pervers bildligt talat! Kan någon från Hagabadets personal intyga och verifiera att dessa människor verkligen har varit där? Det bör man absolut göra först innan man lägger upp en massa skitsnack och förtal av kända personer.

För tittar man på "tidslinjen" när dessa "kändisinlägg" kom in på Hagabadets facebooklogg så står det "för 3 timmar sedan" på fyra av de fem kändisarna Och det betyder i praktiken att då när Pelle Johansson kopierade dessa inlägg så var det för 3 timmar sedan dessa inlägg blev publicerade på Hagabadets facebooklogg som förefaller som en ganska osannorlik händelse att dessa 4 kändisar lägger in dessa inlägg samtidigt oberoende av varandra!

När jag sedan försöker spåra dessa inlägg på Hagabadets facebooklogg bakåt i tiden kan jag inte hitta ett enda av dessa! Men ändå hävdar Hagabadets VD på deras BLOGG att det är "kändistätt" där och lägger upp dessa "urklipp" från deras facebooksida, som ett slags bevis på dessa kändisars besök.

Viktigt : Jag har nu i efterhand varit i kontakt med Kicki Danielsson och Runar Sorgaard per telefon ang detta och de känner inte till Hagabadet eller har varit där eller har skrivit detta inlägg på Hagabadets facebooks logg, dessutom så badar Kicki inte bastu heller säger hon, och hon kommer med största sannorlikhet att anmäla detta. Jag har även fått svar av Runar Sogaard som också har blivit nämnd med en sexuellt anspelande kommentar (se bifogad bild) han säger att detta är helt bisarrt då han inte känner till Hagabadet och en ännu mindre varit där, och han kommer även att kontakta sin advokat.

VD'n Pelle Johansson och Hagabadet har lagt upp detta medvetet i kommersiellt PR syfte för att locka till fler besökare och medlemmar till deras bad o spa anläggning genom att nämnda dessa kändisars besök och även förtala och förlöjliga dem i ord de inte har sagt. Pelle Johannsson har som VD även ansvar över både deras blogg och facebooksida och har grovt missbrukat detta, Jag tror som Kicki o Runar att "resten" av kändisarna också är påhittade.

Titta även på dessa blogginlägg där de b.la leker med programmet "Uppdrag granskning" och Janne Josefssons och går även på de homosexuella med en del opassande kränkande kommentarer (se inlägg)

Även om VD'n Pelle Johansson kanske inte skrivigt alla blogginlägg själv så uppmanar han och "hejar på" den som han har gett behörighet till på Hagabadets Bloggsida att fortsatta med detta trams, förtal, skitsnack och kränkningar m.m (se inlägg nedan)

Pelle Johansson borde IQ-mässigt kunna skilja på en "privatblogg" och en "företagsblogg" innan han och sina medarbetare härjar fritt på Hagabadets blogg och Facebooksida med detta opassande ordbajseri som jag och flera andra får avsmak av. Tycker att Hagabadet ska tömma bassängen "Ägget" som luktar ruttet och rena allt annat smutsvatten innan de drunknar själva i falska kändisar.

Per Mikael Sunnemark

Då Pelle Johansson säger till GP att han har även pratat med sin chef som också tycker att bloggen är "skitrolig" syftar han då på Per Mikael Sunnemark som är ansvarig VD för Svenska Feelgood AB som är moderbolag för Hagabadet? Isåfall är läget mycket allvarligare än jag trodde i denna perversa fula historia.

Bloggen är INTE nerstängd utan numera bara öppen för INBJUDNA läsare. Så de som vill höra mer skitsnack och skvaller kan ju kontakta Hagabadet..

Obs! Läs GP's artikel om detta på länken här nedan :

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.671008-hagabadets-vd-om-sexskamten-roligt-


Mer om Hagabadet..

Skräckbilderna från Hagabadet :


32 kommentarer:

Anna sa...

Vidrig VD! Ska ALDRIG mer bada där!

Carina sa...

Ett seriöst Bad som Hagabadet borde veta bättre vad man bör formulera. Nej detta var knappast en intelligent PR av VD'n

kenta sa...

Moget folk som jobbar inom Hagabadet. Känns som en pervers lekstuga

Greger Olsson sa...

Oj här snackar vi verkligen en vän av ordningen av den värsta typen. Jag kan tänka mig att du är en som ringer och klagar på allt, gör dina egna så kallade "utredningar" och därefter känner dig jättestolt. Jag tyckte skämten var roliga och absolut inget att bli upprörd över.
jag har för övrig aldrig besökt Hagabadet.

Gessleman sa...

Kära Greger (som säkert heter något helt annat) Jag kan säga dig om att jag tycker inte denna sjuka humor är passande varken på ett företags FB eller Bloggsida om de nu vill kalla sin "dyrast i Göteborg" eller hur "exklusiva" de än må vara och har genomgått metamorfoser och förvandlingar som de så stolt formulerar om sitt bad.

Nej, ett normalt funtat bad och VD lägger inte ut sådana här fejkade blogg och Facebookinlägg utan att kolla att t.e.x att dessa kändisar verkligen har varit på Hagabadet och sagt dessa kommentarer. Och framför allt inte låter deras medarbetare härja fritt och sen tycka allt är "skitkul" som Pelle Johansson gör

Nej VD'n har ju förstått för länge sen att dessa kändisar inte varit där, utan ville mygla upp kändis-statusen lite och slänger då upp detta skit på Facebook som sedan även kopieras och publiceras till Bloggen

Jag VET att Kicki och Runar tycker att detta var INTE särskilt skoj (och det kan jag garantera)För detta är skitsnack och förtal på en hög nivå.

Att sedan skämta om de homosexuella med avskruvade cykelsadlar kan ju kanske passa i en rolig historia Pelle Johansson, men inte på ett företags bloggsida

Byt ut denna VD som smyger omkring i dambastun omdelbart till en mer normal sådan. Pelle Johansson vet ju definitivt INTE vad orden "bra PR" betyder

Anonym sa...

Jag har väntat på att denna "dirty bomb" skulle explodera.. jag är glad att den gjort det nu. Det är fan pinsamt att säga att man jobbar på Hagabadet. Det är faktiskt ett fint ställe, men att låta en vip medlem skriva sådan här skit dag efter dag i ett skämtsamt maner sänker det gamla huset ner i gyttjan. Jag vet att de flesta på Hagabadet tycker lika illa om den bloggen och att den som ligger bakom orden är en rent utsagt korkad människa, men ingen har direkt vågat lyfta frågan. Jag har försökt att inte bry mig men samtidigt småkokar det i min skalle. /en anställd som skäms för sin chef..

Gessleman sa...

Ja de anställda kan jag tycka synd om som inte verkat gillat detta ett dugg av det som pågått under en längre tid. Och jag tror att flera kommer träda fram för att de är trötta och förbannade på en VD som sänker deras bad i skiten.

Då Pelle Johansson säger till GP att han har även pratat med sin chef som också tycker att bloggen är "skitrolig" syftar han då på Per Mikael Sunnemark som är ansvarig VD för Svenska Feelgood AB som är moderbolag för Hagabadet?

Isåfall är läget mycket allvarligare än jag trodde i denna perversa fula historia.

Pelle sa...

Det är spännande att det skrivna ordet lever i ett forum som inte har en aning om vad som ligger bakom positioneringar, strategier och hur vi vill uppfattas som företag.
Anna, du kan lugnt bada vidare på Hagabadet eftersom jag aldrig skrivit det som Gessleman påstår. Jag har aldrig haft de intentioner som Gessleman påstår. Jag har aldrig godkänt det som våra medlemmar skrivit. Däremot har min webredaktör tagit bort de inlägg som varit så ironiska och satiriska att de kan misstolkas.

Det jag funderar på nu är hur jag skall reagera på Gesslemans påståenden och kommentarer om hur jag är som person, hur jag är som VD och hur jag är som marknadsföringsmänniska.

Jag har aldrig skrivit något om kändisar som varit hos oss trots att det är kändisar varje dag hos oss. Så, du Gessleman, dina påståenden är helt felaktiga och faktiskt både kränkande, illvilliga och kanske till och med att det finns utrymme för juridiska följder? Till skillnad mellan dig och mig är det ju helt klarlagt att du skriver det du skriver på din blogg medan jag inte skrivit det du påstår på Hagabadets blogg.

Till sist, att skriva och hitta på saker om andra är aldrig bra.

Jag har aldrig gjort det. Du har gjort det. Vår medlem som bloggar har gjort det.
Vi har reagerat.
Vi har tagit ansvar som företag, att så fort vi såg att vår medlem gick över gränsen så stängde vi ner bloggen. Vi kommer snart att öppna den igen så fort vi kollat så den inte bryter mot några lagar och regler. På något sätt vill jag tacka dig för att du lagt ner tid och engagemang i denna frågan så att vi gör rätt.
Tack/Pelle

Gessleman sa...

Så fort vi såg detta tog vi bort säger Pelle.. faktum är att han har sett detta länge och inte lyft ett finger för att ta bort dessa falska kändisar m.m.

Han som VD borde ju läsa och följa Hagabadets blogg och FB inlägg DAGLIGEN och sett detta kändistrams för länge sen och agerat omedelbart därefter. Eller inbillade sig Pelle Johansson att kändisarna faktiskt varit där?

Dessa inlägg m.m skulle säkerligen ligga kvar om inte någon REAGERAT som i det har fallet JAG gjort nu. Sedan säger han att den högsta VD'n tyckt detta var skitroligt med och jag betvivlar starkt detta påstående.

Pelle Johansson försöker bara rädda det som kan av detta sjunkande bad. Och jag hoppas nu att Per Mikael Sunnemark träder fram och säger sitt..

Ellet sa...

Jag tycker att du gjort en höna av en fjäder! Skämtas det inte dagligen om bögar, tjocka, kvinnor, män och kändisar?Jag tycker det skämtas hårt både på nätet och på tv.Varför skulle detta vara annorlunda? Varför lägga energi på detta?Skulle du "hänga ut" kanal 5 på samma sätt när kanalen visar ett program där en känd svensk komiker skämtar om bögar? Eller om Runar? Eller om svarta? Vart har din humor tagit vägen?

Anonym sa...

Höna av en fjäder ?? nej! Ett företags ansikte utåt, i detta fallet en blogg, får det inte förekomma någon som helst form av skojeri som varit på den låga nivå som Hagabadets blogg haft.

Nu säger jag inte att man skall vara tråkig, visst kan man skämta men det finns gränser. Och att detta pågått under en längre tid utan något gjorts åt saken är skamligt.

Feelgood som har Hagabdet borde göra ett exempel och halshugga (ja, jag överdriver) ansvariga. Hade detta varit ett verk av en "vanlig anställd" hade denne med största sannolikhet fått sparken.

Att det finns en jargong på golvet bland personal som skämtar om bögar å andra sköna samhällsmedborgare är en sak, men som jag skrev i början.. det får aldrig förekomma så det skadar företagets ansikte utåt.
/same dude as before

Gessleman sa...

Du Ellet eller vad du egentligen heter, jag har en jävla bra humor fast vid rätt tillfälle och dessutom en ganska väl tajmad sådan som en del personer saknar helt takt och finsess för.

I en rolig historia eller i standup komedi kan jag kanske förstå att en viss sorts satir, humor och skämt kan vara ok, (fast jag inte alltid tycker det känns roligt)

Men när någon eller några medvetet och kommersiellt i PR syfte på ett företags facebook/bloggsida försöker mygla till sig kändis-status och gratisreklam med flera falska kändisars namn och medverkan samt snuskiga kommentarer

och dessutom häcklar även homosexuella med perversa påhopp så har man fan gått för långt med lustigheterna!

pelle sa...

du är väldigt snabb på att ha förutfattade meningar. Jag har aldrig sagt något om Per Sunnemark. Jag har fler chefer. Du drar återigen en felaktig slutsats av informationen som du har.

Tex så var jag i Kroatien när senaste blogginlägget skrevs. Även vår webmaster/redaktör, Peter, var på semester. Så du har rätt, jag läser bloggen men även jag är ledig ibland.
Ha en fortsatt bra lördag!
Pelle

Gessleman sa...

Jaha Pelle,Det är ju alltid bra att vara efterklok o skylla på sin semester, men dina anställda har knappast kännt sig roade av detta under en LÅNG tid

Och som sagt,ett ansikte utåt är alltid ett ansikte utåt Pelle,som du som VD borde ha stenkoll på.

Nu lär nog den högsta VD'n för Feelgood-koncernen känna till denna pinsamma historia iaf.

Ellet sa...

Varför har du, anonym- anställd, inte reagerat tidigare?Om du nu upplevt ett obehag med bloggen, varför bara väntat och varit passiv? Har inte du okså ett ansvar? Nu är det en som gjort det och Hagabadet stängde ner bloggen direkt. Svårare än så var det inte...

Gessleman sa...

Ja du Ellet, anledningarna kan nog vara många att en anställd inte vågar säga sitt, represalier,utfrysning,sparken,att bli utbytt. Anledningarna är nog flera i detta fall, men som sagt, många kan bli utbytta t.o.m en VD

Jag valde själv att vänta för att samla in lite "material" om du nu vill veta mitt skäl.
/ End of discussion

Anonym sa...

Jag tycker att det borde instiftas en Lex Gessleman, som Lex Sarah fast för internet - en lag som ger anmälningsplikt för var och en som upptäcker snuskiga skämt i kommersiella bloggar! En eloge till Gessleman som satt fingret på ett av samtidens största problem, nämligen det anonyma näthatet. Och när Pelle vill utnyttja Runars och andra kändisars erektioner för att i vinstsyfte locka träningssugna till Hagabadet, då är något sannerligen ruttet!

Slaska Sashimi sa...

Hej, Per Gessle! Hoppas allt är bra med Annie (jag bara älskar "Sweet dreams" - den gjorde ni så jävla bra!). Har inte i mina vildaste fantasier vågat drömma om att en världsstjärna som du skulle uppmärksamma min blogg. Kul att se att en frisk fläkt som du också vill nå bloggtoppen!

Följ mina vidare äventyr på:
slaskasashimi.wordpress.com

Ps. Hör av dig nästa gång du går och fiskar. Ds.

Anonym sa...

Kära Ellet..
Nu är det så att det faktiskt har protesterats.. för flera månader sedan, men ledningen har en tendens att inte lyssna. När så sker rinner det tyvärr ut i kvicksanden..
/hej å hå å en flaska med rom

Gessleman sa...

Slaska Sashimi alias * Christoffer Edgren, gäst o Vipbloggare på Hagabadet som "städet kommer in" och "Christoffer" och anställd av Hagabadets VD som ett slags sista desperat hopp att höja Hagabadets status med sina sjuka påhopp som knappast gjort saken bättre varken för Hagabadet,VD'n eller Christoffer själv

Tror man även att jag är Per Gessle för jag kallas för Gesslemannen då har man antagligen knaprat en hel del dumpiller genom åren. Ja GP och alla läsare kan ju själva se vilken "normal individ" Pelle Johansson anställt som sin VIP och gästbloggare på Hagabadet.

Pelle Johansson trodde nog att det skulle bli en riktig potenshöjare av Hagabadets status men som sagt så blidde det endast en slapp "slak lina" som säkert *Cristoffer Edgren även har snortat många av. Hans jaktmarker är slut på Hagabadet och sannorlikt flera andra personers med.

* med reservation för att Christoffer Edgren kan heta något helt annat

se även

http://gessleman.blogspot.com/2011/07/christoffer-edgren-en-sjuk-javel.html

Pelle sa...

Hej igen. Du verkar faktiskt inte förstå...eller så struntar du i vilket? Jag har inte anställt någon för att blogga på hagabadets blogg. Varför hoppar du på någon som du aldrig träffat? Jag förstår inte varför du väljer att reagera som du gör? Du drar hela tiden felaktiga slutsatser med den bristfälliga informationen du har. Är det inte tråkigt? Inte någon gång har dina åsikter haft relevans och du har hela tiden dragit felaktiga slutsatser. Du bara spottar ur dig påståenden som är felaktiga och var går gränsen för dig? Att skriva saker om andra och påstå saker är lika illa som det du påstår att Cristoffer gör. Du hamnar liksom i samma fack... Kan du inte förstå att du gått över gränsen i denna fråga?
Du trodde att det var jag som skrev bloggen- fel
Du trodde att jag anställt christoffer som bloggare- fel
Du trodde att bloggen var på riktigt- fel
Du trodde att det som stod i bloggen var sant- fel
Du trodde att jag använde kändisar för att få publicitet- fel
Egentligen är det mesta som du antagit i denna fråga fel. Att du reagerat kraftigt är helt ok men dina efterföljande kommentarer är inte ok. Egentligen borde jag väl inte ens svara på dina kommentarer men jag blir upprörd när man har synpunkter som bygger på felaktig information.
Strunt samma, du skriver uppenbarligen vad du vill utan att bry dig om konsekvenserna. Då är det så.
Ha en trevlig fortsatt helg.
Pelle
Pelle

Gessleman sa...

Det är inte jag som har ett bad att loosa Pelle. Att du skyller ifrån dig att du inget visste tidigare och typ frånsäger dig ditt ansvar ang Hagabadets ansikte utåt gällande denna bloggs innehåll är nog en ganska normal panikreaktion.

Men o andra sidan är jag ingen legitimerad psykolog eller VD. bara en helt vanlig människa med en ganska bestämd inställning vad som är rätt eller fel i olika sammanhang. överbevisa mig om jag har fel Pelle och jag köper det.

Men så länge jag ser din reaktion av denna gästs/vipbloggares framfart på er bloggsida, så är det en helt naturlig reaktion av en VD som tyckte detta förut var "skitkul" i bloggen och till GP och som nu är "skiträdd" istället. Nej jag skulle inte vilja vara i dina badtofflor nu Pelle

Ang herr Christoffers inblandning så blir han ju nu ett stackars "offer" då han tidigare stog med både namn och profilbild med dessa som "bloggade" då ni "alla" hade administratör behörighet till Hagabloggens sida både du Christoffer,Ingela Vip-guld m.fl (eller ska jag friska upp minnet med fler bilder?)

Men mest synd är det om Hagabadets anställda som stått ut med den här "skitbloggen" hela tiden. Kan du verkligen se dem i ögonen och säga att du inget visste Pelle?

Anonym sa...

Oavsett om Gessleman har missuppfattat bloggen, om den var sant eller inte, spelar det ingen roll. Det som betyder något i detta löjliga spel är att ett företag F Å R inte på under några omständigheter förknippas med rasism eller lyteskomik eller något åt det hållet.. Om Jerry Seinfeldt står på en scen och skämtar är det en sak.. men Det här är lika illa som om VOLVO eller ett annat bilmärke skulle plocka in en gästbloggare och den personen skulle grovt skämta om hur värdelösa deras bilar är så skadar det företaget. Om inte ansvariga för bloggen förstår detta har de inte i sin position där att göra. Punkt slut.
/Eric

Gessleman sa...

Bra att saker lyfts fram i ljuset och att folk kan få lufta sina kommentarer och åsikter. Vill ju ändå förmedla en dialog med allmänheten om detta tråkiga inträffade då Hagabadets anställda verkar vara mindre roade av detta som hänt dem.

Jag får väl se vilka åtgärder som kommer att vidtags från Feelgoods sida och även röster från dessa kändisars håll som är inblandade.

Tack ni alla som mailat mig om detta och vill vara anonyma och jag respekterar detta. Maila gärna GP och tipsa dem om vad ni vet och tycker och var anonym där med. Det funkar hur bra som helst.

Mvh, Micke (Gessleman)

Gessleman sa...

Det är rätt så intressant att glida runt på nätet och plötsligt så dyker bara saker upp framför näsan på en när man minst anar det. Som t.e.x denna blogg som har haft med NPC kvalite att göra 2007 och Christoffer Edegren.

Läs gärna alla kommentarer som denna person med flera har råkat ut för från detta företag och Christoffer Edegren.Känns jargongen igen?

Säkerligen var Mr C en bra säljare med ett välsmort munläder som glappade ut en massa skitlögner redan då. Allt om detta hittar du här:

http://metrobloggen.se/runebert/rengoringsforetag_som_uppmuntrar_skattefusk

Moget av Pelle och Peter att bjuda in sjuk drog-psykotisk-manupulativ säljare för att härja fritt på Hagabadets blogg utan att göra en "reseach"

Nu har de tillsammans lyckats få till den största KALLSUPEN i hagabadets historia istället och de skrattar säkert mycket tystare nu åt Mr C's skämtsamma image och maner. Snyggt jobbat grabbar! En stor eloge för att ni är grymt odugliga att driva ett företag på rätt sätt

En anställd sa...

Jag jobbar på Hagabadet och har inte hört någon nämna att man mått dåligt på grund utav det som skrivits på bloggen. Tror inte ens det är många som läst den om jag ska vara ärlig. Dom gånger jag frågat kollegor om dom läst senaste inlägget har dom sagt nej.Jag tycker bloggen var rolig. Jag har läst den och följt den och skratta. Såklart att vissa inlägg varit lite vågade! Tråkigt att det blivit så här!/Anställd Hagabadet

Gessleman sa...

De som tycker att bloggen var skitrolig och mår utmärkt och känner att detta inte har skadat Hagabadets image ett dugg kan
knappast vara fasta anställda människor på Hagabadet. De mail jag fått talar inte detta språk ett endaste ORD kan jag GARANTERA.

Nej det figurerar säkert många "fiktiva" Hagabadsanställda på min blogg likaväl som Hagabadets påhittade kändisar,
som vill hävda motsatsen.

Och med ett sunt förnuft låter jag var och en dra sina egna slutledningar om detta.

Jag borde lämpligast ENDAST släppa igenom registrerade kommentarer och bloggar med en fullständig profil av användaren så att inga "fake'ade" kommentarer får utrymme alls på bloggen.

Men det är många människor som inte heller har eller vill ha registrerade bloggar och jag ser en viss tendens att folk kan missbruka detta kommunikationsmedel tyvvär.

Anställd sa...

Intressant vinkling! Att helt enkelt besluta att jag är en fiktiv person. Att alla som kommenterat ditt inlägg med icke negativa ord om Hagabadets blogg skulle vara påhittade och dom andra "anonyma" anställda som haft dåliga saker att säga är på riktigt!

Gessleman sa...

Slutligen för att fastställa en hel del frågetecken i en viss mån så ska jag ska göra en "backtrace" av dessa inlägg/kommentarer som flödat både till min mail och blogg.

Ingen nämnd o ingen glömd och får samtidigt tacka för intresset från alla berörda parter och ni andra övriga.

Låter nu Runar och Kicki m.fl att "processa" vidare

Tack! / End of Discussion

Mvh, Michael Garderud

Anonym sa...

Susanne Svenberg som du pratade med är dessutom en olicencierad tränare så deras reklamom att de har välutbildade PT är inte sant. Hon har förövrigt ett förhållande med sin kund Thomas som vann Pt duellen. Han var gift men ska nu skilja sig, väldigt seriöst av personalen på Hagabadet att inleda kärleksaffärer på jobbet som leder till skillsmässor bland deras kunder.

Mama bastubadaren sa...

Det där hade passerat mig förbi helt i Juni-Juli, men jag säger bara nu när jag ser det: "fy f-n" . Ett sånt oseriöst företag! Att de inte skäms. Omogna 13-åringar hela ledningen där. Bojkotta Haga badet!

Anonym sa...

Susanne den där blåsta blondinen som är otränad och bara tjatar hål i huvudet på folk. Förvånar mig inte, det är nog tyvärr inte den enda skilsmässan som kommer gå i stöpet pga av henne. Verkar vara rutin att hålla sig mer än vän med kunderna. Hoppas det inte finns någon familj hemma hos henne?!