Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 25 februari 2015

Robert Pongo Hermansson - Ynklig rädd liten pittStorkukar sig i orden på nätet men är en rädd liten pitt i verkligheten ungefär så kan man beskriva Robert Hermanssons debut i TV. Handen skakade som ett livrädd asplöv då han filmade Aschberg med mobilen. Säkert blev det brunt i kalsongen med. Sorgligt bara att se grabben.

Bra att Aschberg tar upp sådana här farliga muppar som uppmanar minderåriga till att vika ut sig. En överkåt fjant som det luktar peddo om lång väg.

Säkert går även gamla gubbar med fejkade konton med i dessa grupper för att se dessa unga flickor som tvingas och uppmuntras att vika ut sig. Jävligt viktigt att sånt här skit tas tag i direkt som annars kan leda till förödande konsekvenser för många fler minderåriga.

Hermansson lade sedan upp sin egen inspelning av Aschberg med den våldsamma handskakningen som han borde få användning till fröken höger sen i fängelset. Denna film kan du se här

Skrämmande att människan fortsätter att jaga fjortisar trots att grupperna raderas av FB. Hoppas att nu polisen tar tag i detta så Peddo-Pongo fattar vad han sysslar med och får honom att vakna upp ur sin perversa facebooksömn.

Se programmet Trolljägarna : Här

Inga kommentarer: