Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 18 november 2011

Här blir jag attackerad av ungdomarna!Jag fick en ordentlig lårkaka när en av killarna sparkade fegt nog mig bakifrån. Jag blir upprörd att dessa unga killar inte fattar de farliga när de nu börjar hänga utanför dörrarna och inte mellan kopplet på vagnarna eller bakom sista vagnen. Utanför sidodörren är ju ännu mer riskfyllt att stå då fartvinden kan kasta av dem.

Dessutom så stoppar de upp spårvagnstrafiken med förseningar som följd med sånt här skit då ibland föraren stannar vagnen. Nej, jag är jävligt trött att uppleva detta idiotiska noll-hjärna-beteende.Vet dessutom var killen som åkte bor så han är identifierad. Han har varit stor i käften mot mig förut

De blev skitförbannade att jag hade filmat allt och skrek grova könsord och svordomar. Knuffade, slog och sparkade att jag fick inte filma dem utan tillstånd. Precis som jag skulle söka tillstånd av dem att filma detta. Hur jävla IQ-befriat dumt som helst! Filmen talar sitt tydliga språk som polisen och socialen nu får ta del av.

Nej, jag tvekade inte att säga till men de små tuffingarna skulle ju visa sig balla inför alla andra dumt nog när jag samtidigt filmade allt. Föräldrarna blir nu informerade av polisen att deras ungar börjar hota och misshandla folk som bara vill stoppa deras farliga lekar. De borde förhoppningsvis vara evigt tacksamma att någon försöker hindra deras barn att begå självmord.

Killen som åkte utanför vagnen har jag även sagt till tidigare i år då hans lillebror klättrade utanför trappräcket vid Frölunda torgs perrong. Se blogginlägg http://gessleman.blogspot.com/2011/04/farliga-lekar.html

En nerkortad version av bråket kan ses här :
http://www.youtube.com/watch?v=ZZb7p1lpsS4


Här åker killen utanför dörren

Stort blåmärke o lårkaka

Killarna som går emot mighttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.778571-ung-kille-akte-utanpa-sparvagn

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.787009-kopparstolderna-filmades

25 kommentarer:

Anonym sa...

Ser liksom inte prolemet. Ramlar de av och dör, så tja, ett par idioter mindre. De där är redan hopplösa fall som kommet bli som alla andra ligister i bl.a. Frölunda, tyvärr.

Anna sa...

Bra gjort!!
Vi behöver alla bli tuffare och säga till. Det ger inte någon en kick av att göra på detta sättet ensam, det krävs kompisar runt omkring. Jag skulle vara dig evigt tacksam om jag vore förälder!! Än en gång; bra gjort!!

Gessleman sa...

Ja Anna, kan inte bara igorera dessa händelser när unga killar gör sjuka farliga grejor och tror att det är ok och skitballt.

Min flickvän och andra på vagnen blev ganska oroliga när de såg killen klamra sig fast utanför dörren. Spårvagnen körde väldigt ryckigt dessutom.

Flickvännen blev dessutom chockad när de gav sig på mig efteråt.

Vi får verkligen hoppas att även kamerabevakningen i vagnarna blir bättre och effektivare i framtiden

Anonym sa...

Skönt att höra att det finns civilkurage!
Hopplösa fall? Skitsnack! Dra inte alla över en kant! Det är just den inställningen som gör att inget görs för att det ska bli bättre.

Anonym sa...

Ja som lokförare håller jag med "Anonym" att jag ser inte problemet; en sak om dessa idioter varit ödmjuka när du sa till dem MEN att de går till angrepp mot dig borde få dig att vakna!

Mina tågvärdinnor på Kungsbackapendeln har blivit bespottade när de försökt i all välmening tala idioterna till rätta. Och Kba-pendeln kör vi i 140 km i timman = en säkrare död när de faller av!

Jag har tröttnat på naiva svenskar och tycker att vi kan kalla begreppet "åka på utsidan" för SJÄLVSANERING; de ÄR natuerns svaga länk i och med att de är rubbade i skallen och selekterar därför på sikt bort sig själva; AS IT SHOULD BE !!!

/Lokförare Västtrafiks tåg, som tröttnat på daltandet från dem som inte är ute i verkligheten!!!

Nicklas Eriksson sa...

Hur kommer det sig att du inte slog dem? Jag hade nog suttit i häkte nu om det var jag.

Barn eller inte enligt lag - ger de sig på med knytnävar och sparkar är de gamla nog att ta emot försvaret.

Gessleman sa...

Som du säger Nicklas så var de minderåriga och hade jag gjort det så hade jag lätt kunnas anmälas för misshandel av dem istället.

Nu blockerade jag en del slag och sparkar men några träffade mig bakifrån som kändes lite.

Det är helt klart en liten balansgång mellan vad man upplever och tål. Men hade de gett sig på min flickvän,ja då jävlar!

Anonym sa...

Man kan ju undra hur föräldrarna till de här helvetesynglen resonerar.

Tyvärr är nog svaret att de anser att ingen, inte ens Polisen, än mindre sociala myndigheter eller allmänheten, skall lägga sig i vad deras oskyldiga små telningar har för sig utan vackert acceptera deras "lekar". Samt skylla sig själva om pojkarna "försvarar" sig när de känner sig utsatta... Just den responsen har jag fått flera gånger från föräldrar i mitt arbete.

Tyvärr kommer det förr eller senare att sluta med att någon eller några av killarna dels faller av i farten och dödas eller handikappas, dels med att någon som inte är lika fridsam som Gessleman helt enkelt slår tillbaka med liknande resultat.

Oavsett vilket så är det snart dags att Darwins evolutionsteori prövas utmed linje 1 och 7´s linjesträckning...

/Luttrad

Anonym sa...

Du gjorde en jätteinsats, Gessleman! Det behövs fler som du i detta kollapsande aftonland. Stå på dig!

Anonym sa...

Tycker det var strongt gjort.. Kan tala om att den ena grabben är polisanmäld sedan innan - men det var väl inget direkt förvånande att höra med tanke på hur deras beteende är... Har namnet på den ena killen och vet precis var man kan hitta honom!! Ligistungar är milt sagt!!

Anonym sa...

Du har skrivit om en av de inblandade innan... När du bloggade om att föräldrar ska ta ansvar för sina barn efter GPs artikel om ungt klottergäng.

Gessleman sa...

Övriga uppgifter och info såsom namn m.m etc
ang denna bloggartikel och tidigare mottages tacksamt på thoodys@hotmail.com

Anonym sa...

bara börja vänja dig, tyvärr. fler möten med mångkulturen blir det sannolikt också.

Joakim sa...

Du får filma hur mycket du vill utan någons tillstånd i Sverige förutsatt att man befinner sig på offentlig/allmän plats. Exempelvis: http://www.ur.se/television/television/templates/Paged814.html?id=15007
Stå på dig!

Pelle Hybinette Ivert sa...

Gessleman, hur gick det efteråt? Fick du någon ursäkt från ungarna eller från deras föräldrar? Blev det några påföljder för killarna?

Anonym sa...

Jag vet vad dom heter! Men aldrig att jag säger det!! Det är fel att du sa till dessa barn! låt dom få tuffa sig skit i om dom ramlar av!

Anonym sa...

Asså du gubben du överdriv genom att film det är inte ditt problem. Du borde inte ha filmat. är du deras förälder? nej, har du tillstånd att film utan att de till låter det? nej, så lägg dig inte i allt. Allt har konsekvenser

Tre sa...

Man kan bara hoppas att de här ungdomarna vaknar innan de skadar sig själva eller någon annan allvarligt.

Till alla unga som tuffar sig:
Respekt får man när man förtjänar det, för att man är en bra, pålitlig människa. En som folk tycker om. (Och med "folk" menar jag alla/många. Fler än bästa polaren och din mamma.)

Respekt kan aldrig tas. Rädsla kan aldrig ersätta sann respekt. Det går inte att bygga ett bra liv på att folk runt omkring en är rädda för en. Så vakna! Det finns bättre sätt att leva på.

Anonym sa...

Mycket bra gjort!

Du behöll lugnet och agerade lugnt och sansat tycker jag.

Helt rätt gjort.

Anonym sa...

Härligt att det finns lokförare som också har tröttnat på svenska meserier.

Skulle aldrig drömma om att försöka få dem att sluta åka så, förr eller senare kan vi se fram emot en lyckad SJÄLVSANERING :)

C20 sa...

Idioter till ungar - men det här är ju inte vad man kan kalla "oprovocerat våld". Jag tror knappast dom brydde sig om att du filmade, utan snarare vad du kommer använda filmen till senare. Låt dom åka va fan - det är ju inte dig dom riskerar. Är man en moralkärring får man ta konsekvenserna också.

Sen ramlar man inte så lätt som du tror. Du har ioförsig rätt att det blåser mer på sidan än bakpå eller mellan vagnarna, men det behövs mer än du tror för att blåsa av en person, haha. http://www.youtube.com/watch?v=PQJvtZ9PxxE&feature=BFa&list=FL-Ox_AM8Yf2KTtt26thwHLA

Och så sakta som spårvagnarna går liksom - det blir inte mycket till fartvind. Vagnarna går väl max 70 km/h, men sällan ens så snabbt. Det gör ju dessutom att det i många fall inte ens är livsfarligt om dom mot förmodan skulle ramla heller. Det är troligen inte värre att ramla av än att vurpa på cykel i samma fart (förutsatt att man hänger på dörren längst bak då förstås - så att man inte riskerar att bli överkörd).

Gessleman sa...

Jag är definitivt ingen moralkärring som gnäller på allt o alla utan tycker om saker man generellt borde reagera på o AGERA och inte bara vara nollställd o overksam och inte bry sig.

Sen är det förståss upp till var och en och ta sina egna beslut o initiativ i olika sammanhang.

Kul att du tycker att det inte är så farligt att kränga sig fast utanför vagnen och det kan man ju jämföra med olika parametrar om man vill.

Faktum är att detta kryper "ned" i åldrarna och då ökar också riskerna mångfallt att falla.

Anonym sa...

De är min kusin du håller på och anmäler! Jag vet hans bakgrund! Seriöst dem fick lack för att du svarade tbx! :@ Nu är jag oxå jävligt sur på dig! Och mig kan du inte göra ett skit! Bor redan i fosterfamilj! Inte för brott utan för att min morsa dog.

Gessleman sa...

Tråkigt med din morsa, har själv inga föräldrar i livet men jag är också mycket äldre än dig. Jag har också varit ung men klarat mig från trubbel genom att säga ifrån och även ta avstånd från att bli inblandad. Visst är grupptrycket hårt men man måste våga gå sin egen väg ibland.

Jacqueline sa...

WHANNA BE GANGSTER.. TYCKER BARA ATT DET ÄR SÅ SYND ATT ALLA UNGDOMMAR NU FÖR TIDEN SKA VARA SÅ HIMLA UPPKÄFTIGA; JAG SA INTE ÄNS IMOT NÄR NÅGON VUXEN SA TILL MIG NÄR JAG VAR LITE