Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 7 januari 2015

Ett solklart fall för efterlyst - Eller psykvårdenOm den 43-årige mannen inte redan har flytt landet med falska ID-handlingar eller via nån bananbåt återstår att se. Jag har väldigt svårt att tro att mannen är helt dum i huvudet och har gjort allt detta för ej någon slags vinning skull. Även nu om hans möss-kod är mycket omogen.

Tror att nåt har gått fel nånstans i beräkningarna för honom och han tvingats att fly eller gömma sig tills skägget växer ut. Bolaget har frågats av kreditgivare 9 gånger sedan 2014-07-03 men har de lyckats få ut något egentligen? Bilförsöket hade visserligen gett lite stålar men ändå småpotatis.

För Regel nr 1 om man ska lura folk, eller syssla med omfattande bedrägerier, är ju att man ska få in cash någonstans ifrån. Var har pengarna kommit från? Har det ens kommit in några pengar? Var finns isf pengarna? ID-stöld? Lämnades det personnummer eller andra bank/ kontouppgifter vid intervjuerna/avtalet?

Alternativet är att 43-åringen är psykopatiskt lagd eller bara en mytomanisk sjuk människa och har gjort allt detta "jobb" bara för att visa att han kan lura folk eller har något starkt agg mot samhället.
Eller bara vill impa på sin flickvän som han sen dumpar iskallt av nån okänd anledning.(om hon nu inte är med på bluffen)

Alternativ 2  är att myndigheter,företag och andra personer är inblandade på ett sätt som vi nu ännu inte kan se. Och det är finns fler lögner i luften, än bara den som kommit ut från 43-åringen. 

Skulle onekligen vara väldigt intressant att höra Leif G.W. Perssons profilering av mannen.

Läs även - Smålandsposten stoppar mina blogginlägg 
43-åringen kan stämma dem för förtal?
http://gessleman.blogspot.se/2015/01/smalandsposten-stoppar-mina-blogginlagg.html

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/43-aring-bakom-jobbharvan-utreds-redan-for-bedragerier(4592132).gm


Läs även : Jusabs personalchef ljuger vidare via sms


http://gessleman.blogspot.se/2015/01/jusab-personalchef-ljuger-vidare-via-sms.html

Inga kommentarer: