Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 27 oktober 2015

Kristoffer Talltorp - AVGÅ!

Vad hjälper tusen ursäkter när skadan redan är skedd? Ditt förtroende är ett oförlåtligt grovt övertra(mp) Rött kort!

Jag är nog också en AIK'are då jag är född och uppvuxen i Solna men bor i Göteborg sedan 8 år. Men jag personligen struntar i stort sett vilket lag som vinner då det är "bara skit numera på det stora matcherna" för att citera Glenn Hysén. (som fick rätt nu med)

Är dessutom inte ett dugg intresserad av fotboll. Men att göra denna GROVA RASISTISKA och NAZISTISKA jämförelse mellan 2 lag skulle jag ALDRIG göra även om jag vore ett inbitet AIK-fan.

"Jag tog ju bort den efter någon minut". Men va fan hjälper det då skadan redan är skedd och på de sociala medierna borde man vara extra försiktig särskilt om man är pressekreterare och när man mycket väl förstår ordets makt.

Nej Kristoffer Talltorp verkar vara för korkad för sitt eget bästa att själv avgå. Hade en politiker eller tjänsteman skrivit något om hudfärgen hos någon/några AIK-spelare hade det blivit sparken på direkten.

Jag tror inte att man kommer att glömma detta uttalande som samtidigt belyser hur människan tänker då allt som går emot denne i livet kan anklagas och beskyllas som rasism eller nazism även om det är kopplingar som inte existerar förutom i Kristoffer Talltorps hjärnsynapser.

Återigen, vidrigt och fullkomligt oacceptabelt! Att du fortfarande får förtroende av dina kollegor är ännu mer ofattbart.

Är själv ej ett dugg SD. Men SD har iaf vett och sans att "rensa" i de egna leden om något idiotiskt uttalande skulle ske. Lika för alla borde vara måttot inom den politiska sfären om någon tjänsteman eller politiker skulle göra bort sig rejält.Läs mer HÄR

1 kommentar:

Doktor Shrink sa...

Det bor tydligen ett galet nazistspöke i Talltorps hjärna. Det finns bra mediciner och proffesionell hjälp för sådana här maniska och farliga hallucinationer. Talltorp bör absolut inte vara i tjänst under behandlingstiden.