Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 28 oktober 2015

Mattias Karlsson SD - Midsommarafton med svarta människor
"Midsommarafton på savannen" av Mattias Karlsson


Segal är 18 år och bor i Angered. Hon har valt att bjuda hem SD:s gruppledare Mattias Karlsson för att ta med honom på en mycket personlig kulturvandring i Angered. 

För Segal är kultur och teater ett verktyg för att förena människor och hon lyckas också få Mattias att kliva upp på teatergolvet i en medryckande improvisationsövning.

För att ta reda på hur Mattias ser på begreppet gemenskap målar de varsin tavla på temat, som de sedan analyserar tillsammans. 

Ganska otippat att Mattias valde färger som en gul sol och grön midsommarstång samt svarta människor som dansade kring den som symbolik för vad "gemenskap" betyder för honom.

Överraskande och glädjande att det faktiskt inte blev några "blå-gula" människor alls runt stången. Härligt att Mattias vill dansa runt med svarta människor och inte bara med de blå-gula på midsommaraftonen! Vi vill ju alla se mera kulturella sammankomster!

Eller kanske Mattias Karlsson bara var färgblind? *ironi* Hursomhelst så blev det en snygg tavla eller bara en "tavla" av Karlsson beroende på vem man frågar kanske. Undrar vad Jimmie tyckte?

Se filmen HÄR

4 kommentarer:

W.Wonka sa...

Onekligen en annorlunda tolkning. Du kunde ju åtminstone ha målat dit en blå himmel, tyckte nog en märkbar tagen Åkesson!

Anonym sa...

Platsar bra på partikansliets vägg :-)

Björn sa...

Julgåva till Miljöpartiet?

Anonym sa...

En riktig idyll