Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 24 juli 2011

Pennan är mäktigare än svärdetDet fruktansvärda ofattbara överväldigar oss alla med sitt nyhetsflöde. Jag tycker samtidigt att det är mycket viktigt att ta till sig all denna information även om det känns väldigt jobbigt. Och även få bearbeta den sen på ett personligt plan som jag tycker är nödvändigt för var och en av läsarna att göra. Man kan ALDRIG blunda för sådant här vansinnesdåd.

Pennan är mäktigare än svärdet är ett uttryck som direkt översatt betyder att ordets makt är starkare än våldets makt. Och just nu så känns detta ordspråk väldigt mycket närvarande. Ett sinnessjukt manifest formulerades som denne förvridna persons hjärna skrev. Och har inget med uttrycket att göra, vill jag tydligt påpeka. Syftar på normala och friska tänkande personer och medier som bidrar med sina "ord" i form av nyheter, hjälp, stöd och tankar.

Jag är fortfarande chockad och mina tankar går till alla de omkomnas familjer och vänner och givetvis hela det norska folket. / Michael GarderudEn mycket STARK gripande video som är väldigt känslosam
http://www.aftenposten.no/webtv/#section=video;video=4181799


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.682592-dodssiffran-stiger-en-skadad-har-avlidit


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.682624-ingen-ensam-galning


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.682675--hade-mycket-ammunition-kvar-nar-han-greps-

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.682596--for-sorg-och-hopp-

Inga kommentarer: