Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 22 oktober 2015

Anton Lundin Pettersson - Mördaren i Trollhättan
Det är just sådana här tragiska och farliga influenser som flyktingar och politik kan orsaka. Nazism och rashat mot människor. Ett hemskt och vidrigt dåd mot offren,de anhöriga samt tryggheten i Sverige. Flyktingpolitik är absolut ingen lätt fråga och tyvärr så kan man ju inte hjälpa alla varken man vill eller inte.

Nej om det fanns ett ANNAT parti som tog upp en mindre flyktingtillströmning än SD som är i kärnan nazistiskt med tanke på partiets ursprung så skulle det inte bli varken svart eller vitt eller för eller emot som det är just nu om detta. 

Tyyärr blir människor lätt stämplade som antagligen FÖR eller EMOT istället bör politiken ligga närmare ordet LAGOM. Det svenska ordet lagom existerar inte i flyktingpolitiken iaf och det har vi ju sett migrationsverket prognos som visar att det är galet mycket på en och samma gång.

Att skylla dådet på SD helt går ju inte heller för det är i grund och botten politikerna och myndigheterna i flyktingarnas hemländer som gjort att dessa människor måste fly till andra länder. Sen att Sveriges nuvarande regering inte har ett dugg koll hur många man tar in i landet skapar ju förstås motsättningar och spänningar som är och blir en bidragande orsak.

Inga kommentarer: