Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 22 oktober 2015

Guinness rekord - Stockholm har längst bostadskö i världenStockholm kan få ett mindre smickrande rekord. Folkpartiets Robert Hanna har nominerat staden för att ha världens längsta bostadskö till Guinness rekordbok. 

Det är inget trevligt rekord att inneha men Stockholms bostadskö är orimlig, säger Robert Hannah, riksdagsman och bostadspolitisk talesperson för Folkpartiet. Enligt Robert Hannah står över 500 000 personer i bostadskö i Stockholm stad.

I liknande stora städer som Oslo, Köpenhamn och Amsterdam tar det 1-2 två veckor för att få en bostad. I Stockholm är kötiden i genomsnitt 8,4 år! 

Med andra ord ställer vi ungdomar på bar backe, hävdar han.Folkpartiet har nyligen lanserat sitt nya bostadspolitisk program. Det är inte bara i Stockholm som det är bostadsbrist. Så här ser det ut i hela landet, säger Robert Hannah. 

Men med dagens flyktingpolitik blir det heller inga större problem att vinna denna utmärkelsen, Folkpartiet. Heja Sverige och bostadslösheten!

Läs mer HÄR 

Flyktingar får 1:a handskontrakt. Läs mer HÄR

Jag fick själv stå i bostadskö 1år då jag flyttade till Göteborg 2007 och min sambo hade då redan stått i kö över 2 år och vi var tvungna att bo i SVINDYRA 2:a handskontrakt under denna tid och då hade vi TUR som sedan fick en bostad till slut här i Frölunda. Och nu har jag flera vänner som står i kö för bostad då de sociala myndigheterna hjälper dem inte ett arsle, fast de har barn samt skiljsmässor som har försatt dem i denna situation.

Sen kan väl alla flyktingar inte bo i tältläger eller i flyktingförläggningar hela livet heller för de måste väl ut i samhället och integrera med den övriga befolkningen och det blir väl en ganska omöjlig uppgift då det redan är bostadsbrist så det räcker just nu.

Och bor de kvar i dessa förläggningar för länge så börjar de göra uppror och kanske kleta mer bajs på väggarna och matstrejka för bättre förhållanden som man har sett tidigare tendenser av. (Läs här)

Nej, stryp flyktingströmmen och ge bostäder och plats för de miljoner människor som redan bor i landet och väntar på en bostad. SEN kan ni börja att räkna på hur mycket flyktingar ni kan ta in i landet. Jag är absolut för ett mångkulturellt samhälle men inte på detta sätt vi ser idag.

Flyktingar ångar sin asyl i Sverige

Läs mer HÄR

Inga kommentarer: