Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 8 januari 2015

Jens Eriksson har setts i Göteborg?


Denna bild är inte från filmen som kommer ev att läggas ut vid ett senare tillfälle.


Mot min stora förvåning så tycktes jag mig se Jens Eriksson om nu det inte var hans dubbelgångare när jag åkte 50 bussen från Kungsportsplatsen i morse. Han gick på några hållplatser senare och vi hade ögonkontakt då han steg på och han såg ganska sammanbiten och nervös ut. 

Han uppträdde ganska lugnt och satte sig några rader bakom mig men ändrade sin sittplats efter en stund och fingrade lite nervöst på sin mobil under färden innan han plötsligt steg av efter några hållplatserDessa iakttagelser och signalement har jag nu meddelat till Växjöpolisen.

Och jag har även en liten filmsnutt som jag lyckades ta då han stigit av bussen. Polisen kan ju ganska enkelt kolla upp detta även med Västtrafik/Veolia då det finns kameror ombord på bussarna om det verkligen var Jens Eriksson som jag såg. 

Med tanke på att jag har sett bilder på Eriksson tidigare så hade han otroligt lika drag med ögon, näsa, mun,samt skäggstubben samt den svarta jackan med uppvikt krage och en svart åtsittande mössa/luva.Enligt uppgifter har han även vänner och bekanta i Göteborg så mina misstankar är ju inte helt fel grundade.

Jag hade naturligtvis i tanken att skugga denne man då han ev skulle stiga av. Då bussen stannade vid hållplatsen steg mannen inte av direkt då dörrarna öppnades utan stannade kvar på sin plats. Denne gick ut precis innan dörrarna stängdes igen. Och fick en kort glimt av mannen då jag sneglade bakåt mot dörrarna.

Detta gjorde att bussen sen började åka. Hann helt inte att reagera p.g.a det snabba händelseförloppet att mannen gått av och började då att filma från 
sidorutan istället. Jag kunde ju förstås ha valt att dra i nödbromsen. Men i detta läge så började jag filma istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror mera på att han flytt hem till ankarsrum eller västervik igen....detta e inget nytt för mig dånhan gjorde sånt här för 15-20år sedan..dock inte i sån här skala. ...jävla galning o tycker riktigt synd om maria i detta..han har garanterar duperat henne som så många andra innan henne o läser du detta jens...minns du leo.peder.hanna o alla andra du lovade jobb på åbo mm mm...