Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 22 januari 2011

Origo Express - Knappast ett Seriöst BolagBostadsbolag som köper prydnadstenar för att markera sitt revir och status känns ju inte som en klok investering för att stärka sitt rykte då dessa summor uppgick till miljoner som kunde
gått till nyttigare projekt istället för att ställa ut dessa stora gravstens symboler lite varstans. Naturligtvis borde sådana här "sten(dumma) investeringar" gått i graven redan på planeringsstadiet.

Ja det finns skumma bolag överallt på marknaden och det har jag blivigt varse om då jag skulle kontakta produktionsbolagets ägare som hade gjort Roxettevideon jag var med i. När jag ringde till numret som skulle gå till Origo Express ägare Carl Magnus Öhnedal, så kom jag till en privatperson som inte hade med bolaget att göra ett dugg.

Det var många som hade ringt och sökt Magnus sade damen som svarade. Ännu märkligare var hennes för och efternamn som fick mig att verkligen klia mig i huvudet om det egentligen stämde överhuvudtaget eller om detta var ett enda stort aprilskämt mitt i Januari. Damen i fråga hette nämligen Maila Orädd.

Ringde även till Alexander Öhnedal som är son till Magnus och även delägare i Origo Express som inte visste mycket men hänvisade till sin far ang Roxettevideon och Rebecca Jerndahl Tepavacs inblandning. Påpekade detta med denna "dams" inblandning på Eniro som han själv tyckte var mycket märkligt och skulle även kontakta sin far ang detta. Senare vid en ny kontroll på Eniro så hade denna "Maila Orädds namn" bytts till "Origo Express namn" dock med samma nummer och med samma "intet vetande dam i luren" Snacka om mygel.

För varför byter Magnus annars ut 08-numret med hennes namn till sitt eget bolags namn, men behåller telnumret som fortfarande går till denna inget vetande dam ang detta när man ringer? Med denna gratispuck kommer jag att spela ända in i målet, om inte Magnus Öhnedal ger mig och flera en otrolig bra förklaring hur det ligger till. Tyvärr så har jag inte lyckat nå Magnus Öhnedal för en kommentar om dessa allt mer nu märkligare turer med detta bolags inblandning.

Tråkigast är det förståss för Rebecca Jerndahl Tepavac som var inblandad i denna Roxettevideo som efter en del grävande av mig och andra visar sig vara riktigt oseriösa och ljusskygga skojare bakom detta bolag Origo Express. Om Rebecca visste om något från början får vi väl se. Känns ju lite som dumskallarnas sammansvärjning i mitt tycke iaf.

9 kommentarer:

Christer sa...

Har följt dina inlägg om Roxettehistorien och din inblandning och tyckt att du blåst upp något väldigt intressant med din undersökande jounarlistik samt lite hederligt polisarbete.Om jag vore dig så skulle jag lämna över detta material till lite andra källor än läsarna på din blogg

Gessleman sa...

Tack för tipset Christer, men jag har redan överlämnat detta till goda kontakter. En del grejor kan vem som helst luska fram med lite tålamod. Resten har ju skötts automatiskt av de inblandade så att säga

Anonym sa...

"Gessleman - Knappast en seriös bloggare"

Varför hänger du ut privat personer på din blogg? Vet du om att det är straffbart att förtala personer som "målvakt" utan att ha nått belägg för det!

Har pratat med Eniro om dom felaktiga uppgifterna.. dom har nu tagit bort telefon nummret kopplat till företaget du nämner.

Det är min mor du hänger ut som "målvakt" och jag kan försäkra dig att någom målvakt som du påstår är hon inte.

Hör gärna av dig om något är oklart.. du kan hitta mig på Eniro.

/Richard Orädd

Gessleman sa...

Men fortfarande använder Origo Express samma telefonummer som "Maila" har när man söker deras nummer på internet. överallt hittar man detta nummer

Borde du/ni då inte anmäla/ kontakta Origo Express för länge länge sen och fråga varför de ALLTID använder sig av "Mailas" 08-nummer i sina adressuppgifter?

t.o.m Alexander Öhnedal säger i telefon till mig att han VET varför det är så men de behöver han inte berätta till mig. Låter inte det lite skumt?

Nej flera personer talar inte sanning och vet mer än de vill säga. Detta är bara hypotetiska
slutlednings antaganden som jag påstår som jag får tillägga om ingen förstod det.

Anonym sa...

Jaha.. så då menar du att det är ok för dig att kalla min 69-åriga mor för målvakt?

Jag har skickat mail till Eniro och Allabolag men det tar tid innan dom hinner rätta till felet.

Under tiden så kan väl du be om ursäkt för att kallat min mor målvakt?

Hon överväger att polisanäla dig för förtal men jag har bett henne vänta tills du har fått möjlighet att ändra ditt påstående.

Du får gärna ringa mig om du har några frågor, du har ju mitt namn..

/Richard

Gessleman sa...

Jag vet inte varför du/ni inte långt tidigare har anmält Origo Express för att de "stulit" och använt Mailas 08-nummer som deras eget. Detta förefaller vara något som jag iaf skulle ha reagerat starkt på.

Hur länge de har satt i system att använt detta nummer kan man ju bara undra... månader/halvår/år?

Klart det maste vara fler än jag som försöker jaga fatt Origo Express och Magnus Öhnedal genom Mailas nummer eller hur?

Om du läser texten igen så har jag omformulerat texten för tydlighetens skull.

Gessleman sa...

Som man kan läsa på Origo Express uppdaterade adressuppgifter så ligger den NUMERA på Hagagatan än Pilgatan men med SAMMA 08-nummer som går till Maila.

Varför skulle Magnus Öhnedal envisas att behålla numret som bevisligen går till Maila kan man ju LOGISKT undra?? Antagligen är människan Magnus väldigt korkad eller så har det någon viss mystiskt ej fastställd betydelse

Anonym sa...

Vad Jag eller Maila har tagit för åtgärder mot förtaget har väl inte du med att göra?

Du kallar dig för "mysgubbe" men bloggar anonymt och drar förhastade slutledningar om folk som du inte har en aning om vilka dom är.

Med ditt skit snack så är du inte ett dugg bättre en förtaget som missbrukat telefon nummret.

/Richard

Gessleman sa...

Jag bloggar aldrig och knappast anonymt och undrar varför du inte påpekat denna kritik långt tidigare? Eller hittade du plötsligt min blogg över en månad efter publiseringen?

Det är Origo Express som är orsaken till denna historia även om jag nu lade fram den med vissa hypotetiska antaganden så låter jag läsarna få avgöra hur den fakta jag presenterar skall tolkas.

Jag har även anmält/tipsat om Origo Express för b.la missvisande uppgifter m.m till olika myndigheter för ett tag sen och jag har en god kontakt med dessa.

Magnus Öhnedal verkar vara den mest omysiga fulgubben i sammanhanget om jag får säga mitt.