Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 17 juni 2011

Varför har ingen kontaktat GP tidigare?Att det har gått hela fem (5) år sedan sen nätet sattes upp och att ingen tagit upp detta i media tidigare förvånar mig mest. Har ingen haft mod nog att kontaka GP förän nu? Självklart ska inget nät sitta där då detta är djurplågeri utan tvekan för de stackars fåglarna.

Fåglarna behandlas som de skulle vara någon form av skadedjur som ska utrotas. Nej detta var verkligen horribelt att få höra. Att inget hänt tidigare är för mig en gåta. Nej, anmäl detta för djurplågeri direkt omedelbums.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.654934-faglarna-dor-i-wallenstams-nathttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.655790-starka-reaktioner-mot-fagelnat

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sådana nät finns ju på massor av fastigheter. Ingen har väl reagerat för det är inget ovanligt. Det ovanliga är att fåglar fastnar. På mitt jobb har vi nät och det har bara fastnat fåglar två gånger på 4 år.

Andreas sa...

Duvor ÄR skadedjur som skall utrotas.

Gessleman sa...

Det finns mer skonsammare duv/fågelskydd på marknaden som kan hindra detta.Såklart kommer fågelnätsmarknaden och djurplågare att försvara sina domäner.Jag anser ändå att man bör se över till att använda andra alternativ.

Jag är ingen djurrättsaktivist om nu någon trodde det. Jag tycker bara man INTE ska använda sig av dessa metoder.

Henke sa...

Andreas, skadedjur utrotar man inte genom att döda dem, man utrotar dem genom att ta bort det som lockar dit dem. Så gjorde jag med mitt eget råttproblem. När "rått-restaurangen" var borta så försvann även råttorna.