Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 25 mars 2015

Morningstar - Renée Schultz


Att det är den nu 56-åriga Renée Schultz som döljer sig b.la. bakom signaturen Morningstar råder det absolut ingen tvekan om. En psykiskt sjuk och bitter människa. Som så många andra osociala nätbajsar-troll sitter Schultz bara hemma, och gör nada, har inte gjort något och kommer aldrig någonsin att bidra med något.

Av nån psykoflippad anledning så tycker sådana som Renée Schultz att deras tragiska liv är andra människors fel.  
Nu är jag inte nån vänsterpartist, men se så mycket mer Jesper Odelberg har lyckats i sin rullstol och med en svår cp-skada. Applåder! Respekt!
Man kan lätt identifiera olika riktmärken vid adressen i Landskrona via Goggle maps och jämföra dessa med filmklippet ifrån Trolljägarna där Aschberg går på den aktuella gatan och se att de överensstämmer på många punkter med varandra.

Vid denna adress och med den reggade födelsedatan så finns bara denna kvinna bosatt där.Att man inte lade ut denna vidriga kvinnas identitet i Trolljägarna förstår jag inte. Då man gjorde det i avsnittet med "Taags" då Renée Schultz har varit mycket mer verksam med sina hatiska inlägg än Thomas Sundström.

Att ge sig på en handikappad människa är jävligt lågt och totalt känslolöst och Renée är säkert som taags en patetisk ynklig o rädd liten fegis som skulle kissa o skita på sig i mängder om hon konfronterades utanför hemmet.

Fast när Aschberg och filmteamet kom hade hon förmodligen slut på blöjorna så hon skyllde på sin gamla katts hälsa istället. För katter är tydligen helig mark i Schultz förvridna värld.

Har inte så stora förhoppningar om kärringen som sannorlikt inte vågar peka finger åt nån i verkliga livet utan att få en svår panikattack. För hjärnorna hos dessa trasiga individer klarar inte av att konfrontera verkligheten utanför sin kära snuttefilt - Dataskärmen.

Detta faktum är sorgligt men sant. Dessa personer är INGENTING utan sitt tangentbord och behöver professionell hjälp att programmera om sina sönderhatade hjärnor. Dessa individer skulle förmodligen plågsamt självdö i en värld utan internet.

Se avsnittet på TV3 och Trolljägarna : HÄR

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en f.d han. En transexuell som ångrade sig. Och hen är livrädd att det ska komma ut.... Därav isoleringen och hat.

Gessleman sa...

Intressant.Källa på det?

Anonym sa...

Jag VET att det är så. Har känt hen sedan skoltiden. Så du får lita på mitt ord.

Anonym sa...

Hej

Det är en transa som är morningstar,hon eller det ser förjävlig psykopatisk ut och man kan inte definiera om det är man eller kvinna,ser väldigt mysko ut,jag bor nämligen granne med denna DET och jag kan säga till dig att HEN ÄR PSYKISKT sjuk av det jag har sett iallafall,pratar med sig själv o.s.v , så är det alltså.
HEN borde få en behandling av nån form av
psykisk hjälp,eventuellt en inläggning kanske inte vet jag.