Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 17 juni 2011

Äckligt och ohygieniskt


Överfulla korgar och läckande burkar

Jag har sett att man numera fyller korgar med läsk o energidrycksburkar i mängder så att det blir sådant tryck på de underliggande burkarna så att burkarna blir både deformerade och går sönder och "läcker" och kan säkert ocksa explodera av trycket och det resulterar att dessa övriga burkar blir klistriga och kladdiga att ta i.

Jag tycker det är ett dumt och ohygieniskt sätt av butikerna att överfylla dessa korgar till bredden med dessa burkar. Visst står det en del burkar på hyllorna snyggt uppradade fast liggandes ner, buckiga, nötta och kladdiga, o så fort dessa hyllor är tomma så ställer man dit dessa äckliga,kladdiga och klistriga samt deformerade läsk o energidrycksburkar igen från de större korgarna.

Det läggs även burkar i mindre hyll-korgar huller om buller som även dessa är kladdiga och klistriga att ta i. Tänk om man skulle börja förvara ölburkar på detta likadana slarviga sätt. Rena rama kolsyrebomben att öppna eller förvara en bärs på!

Tycker detta är ett ohygienskt sätt av butikerna att förvara dessa burkar på, och rent av farligt om en burk skulle explodera. På den högra översta bilden har en burk "läckt" ner på golvet. Bilderna är tagna i Hemköp,Frölunda Torg.

Inga kommentarer: