Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 14 mars 2011

Slutrullat för Veolia - Västtrafik stoppa detta nu


Nu måste nog även de tveksammaste resenärerna haja till och förstå att det är FARLIGT att åka med Veolias bussar. När de börjar tappa hjulen för de har okunniga mekaniker med då är det ganska slutrullat för Veolia i Gbg får vi alla hoppas. Veolia hyr in folk som inte är kompetenta. Nej Bengt Karlsson. Det är inte olycksfall i arbetet. Det heter grovt tjänstefel och slarv av en platschef som inte kan kolla upp sånt viktigt från början. Avgå!
SKRÄMMANDE! Jag bara skakar på huvudet och tycker att detta är hur sjukt som helst att sånt här slarv bara fortsätter att hända. Att Veolias bussar fortfarande körs ute på vägarna tycker jag bara det är en stor fara för både resenärerna och den övriga allmänheten och Västtrafik borde STOPPA detta okompetenta bolag NU!


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.572280-buss-tappade-hjul

3 kommentarer:

Nicklas Eriksson sa...

Bra skrivet! Veolia är ett skämt och Västtrafik är den tragiska komikern som drar skämten.

Anonym sa...

Ja att VT säger att det är ett års uppsägningstid är ju rent löjeväckande, försätter man upprepade gånger resenärer i stor fara så borde givetvis omedelbar uppsägning av kontraktet gälla.

Anonym sa...

Tyvärr är det ett faktum att Västtrafiks styrelse och övriga ledning är så djupt korrumperad att det knappast kommer att bli några mer dramatiska "åtgärder" än bekymringsmöten med Veolias chefer.

Ett annat tecken på det är hyllningskören till Ansaldo-Bredas spårvagnar från "ansvariga" politiker och högre tjänstemän, något som sticker av från omdömena från dem som faktiskt arbetar med eller åker i de eländiga fordonen.

En oberoende granskning av Västtrafiks verksamhet skulle tveklöst leda till det största korruptionsåtalet i Sveriges historia... Finns inte en chans att grova mutor och bestickningar inte förekommit inom både politiker- och tjänstemannaleden vad gäller såväl upphandlingen av spårvagnar, biljettsystem och trafikleverantörer. Inte en chans...

/Kurt