Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 6 april 2011

Motarbeta rasismen Göteborgare


Jag tycker det är sorgligt för alla invånare och invandrare i Backa och i övriga Göteborg att detta tråkiga elände ska behöva fortsätta. Mest synd för alla med en utländsk bakgrund som kanske har kommit nyss till Sverige med hopp att få det bättre eller till dem med utländsk bakgrund som är födda i Sverige.Dessa människor får mest skit just nu vad som nu händer då tyvvär en stor del av dessa ungdomar som bränner bilar är från en utländsk härkomst. Visst vill man som svensk eller utlänning leva i ett tryggt samhälle. Så att få bort rötäggen på gatorna som startar dessa oroshärdar är mycket viktigt i nuläget.
Naturligtvis är det inte heller roligt att få sin bil utbränd varse man är svensk eller inte. Visst täcker försäkringsbolagen upp kostnaderna i de flesta fall men det kostar ända en massa pengar för samhället och de drabbade.Såndana här saker får bara Sverigedemokraterna att gnugga sina händer av lycka och rasismen får ännu mera eld än dessa brinnande bilar. Har flertalet vänner som är av utländsk härkomst som är skötsamma som tycker att detta gör saken och ryktet bara värre för dem.
Polisen får snarast jaga ifatt dessa rötägg och ligister med blåslampa och gärna elda lite i baken samtidigt när de får fast dem, ett bränt barn skyr elden heter det ju.Så andra skötsamma ungdomar slipper känna sig förföljda vad en mindre minoritet pyromaner med hjärnsläpps tänk har gjort
Ni ungdomar som bränner bilar ni sätter er bara er själva, era kompisar och familjer i skiten. Och ni får dessutom samtidigt dåligt rykte.Man hör hur snacket går om detta och jag tycker det för jävligt att alla skötsamma utländska medborgare ska automatiskt dras in i detta p.g.a några fåtal förstörare som inte fattar bättre. Skärp till er och väx upp och tänk på er framtid, barn och familjer och försök motarbeta rasismen på ett bra sätt istället för att göra dessa meningslösa bränder som någon protest mot samhället,för det funkar inte!
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.594036-forsta-brinnande-bilarna-slackta
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.594103-ett-tiotal-bilar-brandes-i-natt
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.594266--det-har-borjat-bubbla-

15 kommentarer:

Anonym sa...

ut med packet NU! detta är våran fina stad den ska inte förvandlas till en u-land soptipp!

Gessleman sa...

I inlägget här ovan ser vi ett typiskt och tydligt exempel på en rasist eller en Sverigedemokrat som ser dessa bränder som ALLA utländska medborgares verk.Därför ska alla ut.Så logiskt tänkt eller hur?

scheisse sa...

Utan att på något sätt representera Sverigedemokraterna och utan att på något sätt döma alla invandrare efter vad vissa invandrare gör, så kan jag bara konstatera att det här är det logiska resultatet när ett land tar in fler invandrare än det klarar av på en alldeles för kort tid.
Så med den nuvarande invandringspolitiken kommer vi att få se mer och mer händelser som denna. Men det är förmodligen en rasistisk åsikt.

Gessleman sa...

Mycket kärlek samt en bra uppfostran från dessa ungdomars föräldrar vad som är rätt och fel.Slapphänta föräldrar varse de är svenskar eller utländska kan vara en bidragande orsak.

Dessa ungdomar som bränner m.m har säkert bott i Sverige ett bra tag. Och tror inte att nyanlända invandrare skulle ta efter i samma mönster.

Anonym sa...

Jag blir bara trött på folk som Gessleman som tar packet i försvar.
Sätt en kula i pannan på dem som är ute och bränner bilar på nätterna istället för att vara så jävla mesig.
Och när vi ändå håller på sätt en kula i pannan på de som försvarar dem.

proffset_aleex sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gessleman sa...

Tar absolut inte de som bränner bilar till försvar käre mordhotare om du känner att jag tycker så.
Jag är dock förvånad att inte en bättre polisinsats har gjorts.

Frågan är vad som skulle hända om människor skulle ta lagen i egna händer och gå runt skjuta folk som t.ex. bränner bilar eller de som har en annan åsikt eller ursprung i Sverige.Då skulle knappast ett parti som Sverigedemokraterna kunna existera länge till iaf.

Anonym sa...

lille bubben.Det har redan börjat.om du inte tycker som PK-eliten så riskerar du jobb, liv och hälsa. Ner med demokraturen och leve Demokrati!!!!!!!!1

Alf sa...

Gessleman har självklart rätt i en del av sina påståenden, och att kollektivt beskylla alla invandrare för dåd som begås av unga kriminella ligister är dumt och föraktligt. 25 års arbete i Bergsjön har gett mig många utländska vänner, men även möjligheten att på nära håll studera "drägget" som får stanna här.
Gessleman borde i sin rubrik uppmana till: "Motarbeta ligisternas förstörelse av vårt sanhälle", som tillsammans med otryggheten har blivit vårt största problem i modern tid!
Jag vill kräkas när jag hör gummiryggade tjänstemän och politiker fortsätta spy floskler om "utanförskap" och "brist på sysselsättning". Drägget är inte det minsta intresserade i ett jobb, utan har en helt annan agenda. Alla ekonomiska och mänskliga resurser som har lagts ner i dessa områden sedan oroligheterna 2005 har kastas i sjön istället för att satsas på andra besparingsdrabbade grupper i välfärdssamhället.
Man får skrämselhicka när man ser på TV och videoklipp på U-Tube från oroligheterna i arabvärlden. Oändliga hordar med unga män, alldeles galna i blicken som springer omkring med stenar och vapen i ena handen och plakat med "Frihet" i den andra. Klippet från ön Lampedusa påminner om kackelackor och ohyra som krälar in över ett oskyddat samhälle. Handen på hjärtat..vill vi verkligen ha det så här?

Gessleman sa...

Tyvvär Alf så är majoriteten av dessa bilbrännare av utländsk härkomst men dock svenska medborgare.Men naturligvis finns det svenska grupperingar av dessa bilbrännare också.

Sen kan ju ungdomarna finnas i olika svenska/utländska grupperingar i samhället från förort till förort.Jag hoppas bara att polisen kan rensa upp på gatorna bättre än vad vi sett hitentills. Och hitta dessa skyldiga pyromaner.

Men tyvvär så hörs och syns dessa invandrargrupper mest i dessa sammanhang och det får en negativ klang som då drabbar övriga människor med utländsk bakgrund men med svenskt medborgarskap generellt och det är mycket mycket tråkigt.

Anonym sa...

Citerar:"...Tyvvär Alf så är majoriteten av dessa bilbrännare av utländsk härkomst men dock svenska medborgare"!

Ja, det är sant, i Sverige delar man ut PUT, svenska pass, m.m till höger och vänster utan krav på den minsta lilla prestation. Det svenska medborgarskapet är urvattnat och devalverat till noll! Dra tillbaka svenskt medborgarskap och utvisa GM och hela släktet på livstid!

Ilmar sa...

Sverige är ockuperat av utländskt slödder, precis som andra stackars européer i Paris, London och Amsterdam. Det enda land som klarat sig är i princip Finland där invandringen är marginell och normal. Som Sverige på början av 70-talet. Jag kan inte komma på en enda positiv effekt av den svenska massinvandringen? Våld och hotkultur, sämre skolor, överbelagd sjukvård, ansträngd ekonomi, utökad bostadsbrist och områden som i princip är lika attraktiva som Mordor. En politik enligt SD:s principer kan lösa detta, allt annat är PK-snömos!

Anonym sa...

Är också så fruktansvärt trött på att man kallar människor för rasister bara för att man tycker att invandringen har spårat ut i det här landet.Jag är pensionär och är inte sverigedemokrat men måste väl ändå få ha en åsikt om detta utan att bli anklagad för att vara rasist.Som det är nu vågar ju man knappt uttala sig om denna heta fråga om man nu råkar ha en avvikande åsikt om detta och ser hur landet gradvis förändras och tyvärr inte till det bättre. Så man kan inte blunda hur länge som helst för verkligen och sanningen för den kommer ikapp en för eller senare.

Anna sa...

Det här är resultatet av den politik som Gessleman stöder och förespråkar. Så här blir det.. och det kommer att bli mycket, mycket värre.

Gessleman sa...

Jag har inte förespråkat någon politik alls Anna. Då jag pratar för min egen del och tyckte vad jag känner.

Naturligtvis och absolut kan det inte se ut så här men jag tror man inte kan lösa problemen genom att avskaffa invandringen.

Det kommer ändå att finnas kriminella grupper i samhället som vill förstöra och terrorisera. Att minska intagandet av invandrare för att minska kriminaliteten är bara en myt.Och Maffialiknande organisationer kommer ta över detta med sin smuggelverksamhet

Kan föreställa mig senariot att familjer splittras då några kommer in i Sverige och resten av familjen smugglas in i trånga utrymmen,och kanske inte klarar den tuffa resan in i Sverige.Livet för den människan som kom in som dessa 10 procent blir ju direkt inte underbart om du förstår mig Anna

Att skylla på en målgrupp i samhället som roten till allt ont i Sverige är liksom back to the natzi-time. Tror däremot att den organiserade maffian är mer farlig än dessa andra invandrargrupper som man vill ta bort eller minska.Som skulle få ett starkt fäste om detta skulle ske

Tänk även om Jimmy Åkesson träffade en utländsk flicka som han blev kär i och sen sade..

Tyvvär så får du bara ta en favorit med in i Sverige älskling!