Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

söndag 1 februari 2015

Anti-tiggerisida kränker folk med bilder och kommentarer


Ovidkommande bilder och filmer samt hatiska kommentarer till dessa ser man ofta på dessa anti-tiggerisidor på FB. Det kan vara helt vanliga människor som de "gör om till en tiggare" och sen är hatstormen mot dessa människor igång.

Jag har sett hur folk kommenterat människor med kränkande ord och bilder men ingen administratör har lyft ett finger för att ta bort dessa kommentarer eller bilder som inte har med tiggeri ett dugg att göra. Anders Paris Bergström här nedan är en av dessa. Som tycker att "Zigenarfittor" m.m är ok för Robin att skriva bara om han själv står för detta. Ni ser själva vilka muppar som håller till där.
Jag gick naturligtvis inte med i denna grupp för att smutskasta tiggare utan för att bevisa att dessa "hatasidor" på FB fungerar som smörjmedel för rasister och andra som vill hänga ut ALLA tiggare som parasiter eller som zigenare vilket så inte alls är fallet.

Pubertetsnivå på argumenten råder titt som tätt och ofta drar man alla över en kam. För hallå! Alla tiggare är inte zigenare, eller tvärtom. Romare är inte Rumäner o.s.v. Hets mot folkgrupp kallar jag sånt. Gona Salleberg säger vid ett annat tillfälle att denne jobbar inom SD.


Ha människorespekt för fan och dra inte ALLA tiggare över en kam. De är eller blir INTE miljonärer på detta. Varken här eller i Rumänien.

Men admin tillåter tydligen dagisnivån och hets mot folkgrupp.Intressant att följa IQ-argumenten i sådana här grupper.


Att skjuta tiggare nämner en annan, några andra häcklar med personangrepp
Vad gör Admin åt dessa inlägg då? De är typ nio (9) st just i denna grupp. Jo de bryter mot sina egna skriva regler och det är väl ett bevis nog att dessa anti-tiggargrupper har en tendens att vara oseriösa.

Jag påpekade att enl deras regler så fick man inte använda "z" istället för "s" men det struntade Administratörerna i och tyckte det var ok att man skrev detta.
T.o.m gatumusikanter blir kallade bögar.

Inga kommentarer: