Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 17 mars 2012

Kanal 5 Suger Ånseballe - Ändra Fringe tiderna!Ett STORT megafon Hallå, Kanal 5! Det här med att sända en säsong i sin helhet, är det ute eller?! Inte nog med att lägga den på en skittid som 00.25. Inte kan ni heller ge oss en ordentlig uppdaterad info om dessa ständiga irriterande sändningsuppehåll heller.

Jag verkligen älskar den här serien och tycker verkligen inte om vad man gör här. jag har även missat en massa avsnitt, p.g.a denna sena tid man lagt den på! Verkar som Kanal 5 inte bryr sig ett piss.

På Kanal 5 gör man oändligt mycket reklam för alla skitprogram som t.e.x Djungelns Drottning som är med på bästa sändningstid men kvalitetsserier som Fringe mörkar man,vilket visar att man vill uppehålla sin image som en strunt och fjantkanal!

När man nu måste sända programmen mitt i natten så kan man åtminstone lägga ut dem på playkanalen så folk med jobb eller barn kan se dem också! Är det en arbetslös utan fasta tider som planerar? En ofattbar nonchalans mot oss som tittar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller helt och hållet med. Behandlingen av Fringe är en skandal och Kanal 5 är en skitkanal. Det vore bättre om SVT tog över och sände serien. Fringe är mer nyskapande och av större kulturellt värde än den iofs habilt gjorda, men ändå rätt förutsägbara Game of Thrones.

Ubik