Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 7 november 2011

Sanningen bakom Siba reklamenSibas reklam tenderar starkt till en påfallande monton tjötighet då den visas galet ofta mellan programmen och förekommer dessutom flera gånger inom ett reklamblock. Man köper inte konceptet då den upprepas i samma mönster och uppmanar kunden till produkten som känns mer påtvingat och mindre övertygande samt desperat med sitt innehåll för att få rätt genomslagskraft och budskap till tittaren.

Fabian Bengtsson uppfattas lite som en egocentrisk lagd person då han presenterar sig med sitt namn hela tiden. Man ska bjussa på sig själv Fabian. Men detta är på tok för mycket. Själv är bäste dräng tänkte säkert Bengtsson när han skapade Sibas reklamplåga.

Hade reklamen visats mindre frekvent och med många fler scenarioalternativ så hade den varit riktigt gemytlig och trevlig i sin framtoning. Nu framkallar den mest en våldsam ögon och örondiare för tittaren. Sanningen är att Siba blir som Sibirien.
Alla vet var det ligger, men ingen vill dit.

Nu har Fabian Bengtsson satsat på en "förlåtande" musikvideo a'la Bryan Adams och man kan ju undra hur många som köper den sliskiga smörsången. T.o.m. Stewie Griffin i Family Guy gör det på ett mycket bättre och övertygande sätt i denna video http://www.youtube.com/watch?v=p6t9b8gvcVM

I vilken genre Fabian kommer att hamna till slut är svårt att säga. Men att göra desperata,pinsamma och dyra reklamfilmer för Sibas räkning är Bengtsson dock riktigt duktig på.

http://www.gp.se/ekonomi/1.767875-hatad-men-lyckad-reklam

1 kommentar:

Daniel sa...

Ha Ha träffande recension. Jag byter kanal direkt.Tacka vet jag Media Markt