Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 16 november 2010

Fungerande ramper och automatiska dörrar

Fungerande ramper och automatiska dörrar ska vara en standard på alla vagnar och uppdatera hela vagnsparken till modernare vagnar som fungerar smidigt även för oss som inte åker i rullstolar. Det är ytterst bökigt och besvärligt att öppna dörrarna manuellt på de gamla vagnarna särskilt om man har händerna upptagna av väskor o kassar eller är en äldre människa
eller ett barn med inte så mycket ork i armarna.

Ändå fortsätter Västtragik som jag gärna också kallar dem för att köra med sina gamla vagnar, för det är ju kult eller vad? Känns inte riktigt som Västtrafik lever på 2000 talet då dessa barnsjukdomar fortsätter att härja på vagnarna och man bara ber om ursäkt men inget riktigt konkret händer.

7 kommentarer:

Gunnar sa...

Vissa av Västtrafiks gamla vagnar verkar gå på ren nödkraft särskilt i kurvorna då de skriker ut sitt missnöje -ta bort mig!

Fredrik sa...

Det kvittar vilka gnälliga eller fyndiga argument ni kommer på, anledningen stavas ändå alltid PENGAR.

Thomas sa...

Ja, Västtrafik är ju inte supersnabba direkt att uppdatera deras vagnpark till en tillfredställande status för oss rörelsehindrade och detta gäller även för den andra delen av resenärena också.Därför vill man inte riktigt tro på Västtrafiks löften om förbättring då detta stannar i ord och inte i handling

Elsa W sa...

Jag är en äldre dock ej rörelsehindrad kvinna som tycker dessa dörrar är väldigt tunga och svåra att öppna. Jag får oftast be om hjälp för att komma in i vagnen. För oss pensionärer som har betalt skatt hela livet tycker jag att vagnarna ska vara i ett bättre skick och standard.

Lasse sa...

Vi får nog se om Västtrafiks stenåldersvagnar klarar en tuff vinter till utan problem..tveksam

Anonym sa...

Och sen är det inte västtrafik som köper in vagnar utan göteborgsstad, de nya vagnarna ägs av göteborgsstad. Göteborgs-Spårvägar kör för Västtrafik.

Bussförare sa...

Det som verkar vara gällande deras spårvagnar är att den italienska tillverkaren inte får fram dom nya på utsatt tid därför är det fortfarande många gamla vagnar kvar. Sedan tycker jag att dom nya är mycket mer livade och för oväsen när dom far fram..