Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 8 november 2011

Föräldrar ta ansvar för era barn - NU!!!Att ungdomarna beter sig som de gör är en klar brist på ordentlig uppfostran från föräldrarnas sida samt en bristande respekt för föräldrarna av ungdomarna. Det går liksom åt helvete båda hållen. Föräldrarna har noll koll var deras barn gör och bryr sig inte verkar det som.

Nej, min Anders eller Abdullah sysslar inte med sånt kriminellt får man ofta höra, och slår bort blotta tanken. Dålig uppfostran och engagemang ger en grogrund för detta kriminella beteendemönster man ser hos barnen.

Ni lata oansvariga föräldrar, vakna upp ur er djupa nonschalans-dvala och engagera er! Tro inte att er unge är så skenhelig som det verkar. Kolla i hans/hennes fickor och lådor.Ut på stan och agera. Ha samtal med sonen eller dottern. Undersök deras förehavanden om kvällarna.

Visa ert ansvar! Var intresserade! Många föräldrar invaggas i en falsk trygghet att deras barn är snälla oskyldiga små lamm och lurar därmed bara dem själva att allt är ok. Var inte så naiva, bruka allvar i er uppfostran. Välkommna in i verkligheten!


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.768760-fler-vill-overvaka-sina-barn


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.768588--varfor-har-ingen-stoppat-dem-


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.768568-polisen-jagar-tonarsgang

Inga kommentarer: