Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 26 juli 2011

SD-politikern från helvetet


Anders och Erik som tänker lika sjukt

Anders Behring Breivik, brutalt sinnessjuk sedan begynnelsen.En påtänd fanatisk,psykopatisk,psykotisk rasist och extremist samt människodödare. Sen får han skriva memoarer om sitt liv o citera hur många som helst samt låta påläst o intelligent och ha ett högre syfte med "allting" En sociopat med Gudskomplex. och jag spyr bajs på hans "kompendium" som är ett "ihopklipp" av många andra dårars åsikter och tankar.

Detta är ett sjukt fasansfullt resultat av en drogad dåres dröm mot en bättre värld. Att denna man har en grovt felskruvad egohjärna är ju helt glasklart. Vissa bör komma direkt till helvetet utan att passera skärselden. Anders Breivik tillhör definitivt den kategorin. Hoppas de använder dum-dum kulor där nere.

Dårar föder fler dårar,automatiskt. Vissa kan inte låta bli och göra bort sig i media.Tror Erik Hellsborn att han vinner fler väljare för SD genom att gå ut med detta utspel? Ja, Hellsborn vill säkert uppmana fler "likatänkande" att Breivik gjorde det som andra bara i SD fantiserar om. Sedan att linda in det i en s.k "politisk åsikt" känns bara genomskinligt. Att stödja Breivik och förbli rumsren funkar inte Hellsborn. En vidrig en-mans-show av Breivik och Hellsborn som är riktigt obehaglig.

Och jag spyr lika mycket skit på detta falska dravel som Hellsborn ordbajar ut i sin blogg som jag gör på Breiviks kompendium. Och folk med vanligt sunt förnuft fattar nog att SD's RIKTIGA ansikte börjar att synas i media. Fult,falskt och finnigt dessutom. Hellsborn borde istället söka sponsorer från Clerasil som torde bli en lyckad fusion med partiet som äntligen kan börja utrota alla finnar.

Är det sedan en ren tillfällighet att namnet "Hellsborn" kan översättas till helvetesfödd? Lite sjukt är det nog att just det fanskapet håller med Breivik, inte sant?


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.683826-breivik-finansierade-terrorn-med-kreditkort

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684013-sd-tar-avstand-fran-partikamrat

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.683652-kontroversiella-kommentarer-om-terrordadet

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684039-advokaten-han-tror-att-han-ar-i-krig-

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684007-omstritt-gevar-vid-dodsskjutningarna

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684077-advokat-breivik-ar-troligtvis-galen

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.683500-unga-berattar-om-helvetet-pa-utoya

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684100-expert-breivik-ar-inte-galen-

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684364-ratades-av-extremister

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684444-offren-liknas-vid-hitlerjugend

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684443-antimuslim-tar-avstand

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.683673-terroristen-sokte-kontakt-med-svenskar

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.684493-extrempartier-brottas-med-breivik

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.684698-sd-namndemans-lamplighet-provas

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.685057-sd-politikers-lamplighet-provas

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och varför skulle en SD-politiker per automatik vara av samma skrot och korn? Du är ute på tunn is när du drar paralleller mellan att ha en enligt den politiska korrektheten avvikande åsikt om invandringspolitik och att begå detta terrordåd. Varför skall Hellsborn känna sig skyldig för vad Breivik har gjort, att hålla med om en orsak är inte att legitimera dådet. Näst sista stycket håller jag helt med om. Till sist, jag anser Gessle och hans musik vara från helvetet, känner du dig själv så?

Gessleman sa...

Den tunna isen lär väl Erik Hellborn stå väldigt ostadigt på.

Och det lär väl inte heller dröja så lång tid innan helvetet Hellborn fryser till is eftersom Hellborn verkar lika kylig och känslokall som Breivik i sina idiotiska politiska utlåtanden.

Nej dårar föder dårar automatiskt käre Anonym

Anonym sa...

Varför blandar ni in Sd i allting de kan väl inte hjälpa att det finns tokstollar i världen.Bara för att han sympatiserar med fremmskritspartiet betyder inte det att de sympatiserar med honom.Seriöst vad är detta för barnsligheter är det eran argumentation i mot Sd,(det finns en dåre i Norge)sen är det bra patetiskt att använda en tragedi som slagträ i den inrikes politiska debatten.

Gessleman sa...

SD blandar i sig själva så det räcker. Hellsborns uttalande talar och står för sig själv vilken empatilös människa han är.

SD Har absolut ingen skam i kroppen och man ser tydligt vilka medlemmar som partiet har lockat dit. Skrämmande attityd!