Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 25 juli 2011

Kväv hans ego och budskap med tystnadTill alla ni som lägger upp länkar till GP och YouTube om hans film och manifest etc. Detta kan göra mer skada en nytta genom att sprida galningens ord vidare till andra galningar. Är det så svårt att förstå? Tycker att GP borde ta bort alla inlägg som leder till en blogg som gör propaganda eller länkar vidare till dennes material. Jag vet BEHOVET om det fria ordet men snälla ni som omedvetandes slänger ut dessa grejor, tänk efter FÖRE!

Då Breivik vill sitta i uniform och att förhandlingarna ska vara öppna visar att denne galning har en väldigt stort EGO för en uppmärksamhet och han vill säkert sitta där som en stolt nazistliknande militär och predika ut sitt budskap på 1.500 sidor i TAL och tycka att han gjorde helt rätt för det han trodde så starkt på.

Bra att det nu hålls inför stängda dörrar och helt riktigt i detta läge att man inte släpper in media allt för mycket.Trots att "ordet" är viktigt gör man i detta läge helt psykologiskt rätt att hålla dessa förhandlingar inför stängda dörrar. Psykologiskt riktigt vore att även att från medias sida tona ner BUDSKAPET Breivik vill föra ut för att både kväva hans stora ego och även för att hindra att sprida ut detta snevridna vansinniga budskap vidare.
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.682859-lynchstamning-vantas-nar-breivik-moter-ratten

Inga kommentarer: