Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 6 april 2011

Bättre polisinsatser tack!


Ska det behöva gå så här långt?
Att polisen varit ganska passiv har vi ju läst om i bränderna som varit. Avvaktande och taktisk heter det. Inför vad? Får väl se om det det blir vattenkanoner och tårgas nästa gång, det brukar man ju använda mot huliganer och liknade grupperingar. En sak är säker att detta måste få ett stopp nu. Annars riskerar olika samhällsgrupper att bli smutskastade för vad en mindre minoritet av dessa ställer till med, och att alla övriga invånare känner sig otrygga i samhället.
Polisen får snarast jaga ifatt dessa rötägg och ligister med blåslampa och gärna elda lite i baken samtidigt när de får fast dem, ett bränt barn skyr elden heter det ju. Så andra skötsamma ungdomar slipper känna sig förföljda vad en mindre minoritet kriminella pyromaner med hjärnsläpps tänk har gjort.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.594103-polisen-i-mote-om-branderna

1 kommentar:

Alf sa...

Jag kan bara hålla med. Helt oacceptabelt att 20-30 personer tillåts terrorisera en stadsdel på detta sätt. Fruktansvärt och frustrerande för oskyldiga medborgare i området att känna sig övergivna av ordningsmakten! Nu finns resurserna, så fyll säcken, knyt ihop och lås in den!!