Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 4 mars 2011

Sahlgrenska - Använd tunna platta TV-apparater


Använder man sig av en modern teknik på ett modernt sjukhus så ska patienterna inte dras med omoderna och klumpiga och numera farliga Tjock-TV apparater heller. Märkligt och snålt att Sahlgrenska inte kan uppdatera sig med den nyare och mycket LÄTTARE tekniken av t.e.x Led-TV apparater som dessutom gör mindre ont om de råkar falla.

Men när de väl sätts upp på väggarna eller via ledarmsfästen så är risken för släpp så gott som obefintlig om man monterar dessa rätt förstås. Om inte nu dessa Tjock-Tv apparater var i väldigt dåligt skick vid fästena eller i materialet av för hög ålder, hade nog dessa montörer antagligen inte studerat sig av hållfasthets lära ordentligt när monteringen skedde.


http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.565292-fler-tv-apparater-har-rasat-pa-sahlgrenska

4 kommentarer:

Berit sa...

Håller med fullkomligt. Skandal att ett modernt sjukhus lever på stenåldern när det gäller Tv-tekniken. Klart att sådana klumpiga apparater borde ha skrotats för länge sen och bytts ut. Skäms Sahlgrenska!

Björn W sa...

Ser inte skandalen i att ha tjocka tv-apparater på ett sjukhus. Tänk miljömässigt och ekonomiskt, använd tekniken så länge den fungerar och lägg pengarna på vården istället.
En gammal hederlig tv-apparat har bättre bild och oftast även ljud än dagens platt-tv.

Nej behåll dagens TV-apparater men kontrollera upphängningarna, något som de som monterade borde göra utan kostnad.

Linus sa...

Verkligen, Berit...
Varför inte prioritera något så nödvändigt som TV-appatarer över något så onödvändigt som till exempel ny medicinteknisk utrustning som kan rädda liv, när man gör sin ekonomiska prioritering.

Anonym sa...

Vi svenskar tror att vi har en bra sjukvård.. Ni får åter igen tro det. Efter sjukhus besök i bland annat thailand så kan jag säga att Sverige är miltals från deras sjukvård. Kösystemet i Sverige är riktigt sjukt. Sverige har för få läkare och varför det nu då?? Jo för att andra länder betalar mer pengar för läkarna och sen har dom en bättre arbetsmiljö med finare sjukhus... Att Sahlgrenska ändå har "tjock-tv" är ju ett under för många andra sjukhus har inte ens nån tv... Blir att flytta utomlands snart...