Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 7 mars 2011

En strålande Värld - Nej tack!Eftersom mobiler alltid har en viss strålning när de är på som är farlig för de som är känsliga eller i längden farlig för även andra vid en nära och ofta kontakt som t.e.x under huvudkudden vid användning av dessa s.k "sömnappar" så skulle jag iallafall inte ha en sån under skallen när jag sover. Jag kan prata i mobilen ganska obehindrat utan besvär men så fort jag kommer i närheten av dessa "sändarmaster" eller andra starka mobilsändare som finns runtom på hustak t.ex. blir jag grymt påmind om dessa "mobilstrålar"

Jag får ofta stark huvudvärk i form av migrän som klingar av efter ett tag då jag försvunnit från dess närmaste sändarradie.Ibland kan även huvudvärken sitta i långt efteråt Jag kan alltså vara på platser som har inte direkt en synlig kontakt av dessa "sändare" men så fort jag kommer typ 20-30 m nära så börjar skallen och banka och göra skitont.

Ofta säger mobilföretagen att den strålningen ar ofarlig. Men det är bevisat att människor mått väldigt dåligt och blivit sjuka då de bott eller vistats i områden med nära kontakt med dessa mobilmaster och mobilsändare på hustak o dyl. Mina egna symptom talar ju för sig själva och jag tycker även andra bör uppmärksamma symptom av t.e.x huvudvärk och migrän och även yrsel och koncentrationssvårigheter som kan förekomma. även att bo nära en mast kan ge sömnsvårigheter.

Jag känner att den elektroniska smog vi dagligen utsätter oss för, med eller emot vår vilja är inte hälsosamt i längden. Det allt mer elektroniska och trådlösa samhället och livsstilen har även sina nackdelar och sitt pris i slutändan. Och tycker att forskarna ska hitta lösningar för att "neutralisera" dessa strålningar så att kroppen inte kan ta upp dessa "frekvenser" av strålning som påverkar allt fler människor.

Se även

http://www.feb.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=122%3Adebatt-blir-vi-vilseledda-av-ssm&Itemid=60

och


http://www.aftonbladet.se/debatt/article5496551.ab
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.566256-appar-for-battre-somnhttp://www.gp.se/nyheter/sverige/1.641937-who-mobiler-kan-orsaka-cancer


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.785142-inga-stralningsfria-zoner-i-mora

Inga kommentarer: