Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

torsdag 3 april 2014

Hult hatar - Och karman älskar Hult

Ägd..

I ett patetiskt genomskinligt försök att inte känna till Moa, ful-ljög han. Pinsamt att se! Dementa har ju i de läget bättre minne än hatmuppen Hult som blev mer ägd än en slav. 

Det syntes tydligt att bajskorven låg jävligt nära ett utsläpp vid mötet med Aschberg i sin nervösa ångestblick. Karma is the shit Hult - Deal with it!

Hult bör samtidigt vara jävligt tacksam att han inte bott i USA för då hade de blitt ett megafett skadestånd i stället. Ett ökänt uttittat fejs i Västervik lär ju "Hultnyllet" vara nu. Gratulerar dig verkligen stenhårt!

Hults försvarstal :
http://www.lemondogs.se/blogs/brothersinarms/kategori/8417/hults-sida-utav-historien-angaende-trolljagarna

Du snackar om att tv 3 skall ge dig lite respekt och säga vad det egentligen handlar om? Är du go på riktigt? Kunde inte du gett Moa lite respekt och i alla fall tagit kontakt med henne och fått hennes sida av saken innan du hängde ut henne och påstod att hon var en lögnare och en hora, m.m m.m


Det finns alltid två sidor av samma mynt så skärp upp dig för fan! Säger inte att du förtjänar mordhot etc, absolut inte. Men att du försöker kräva respekt och verkar bli chockad av att folk vill "döda dig" får dig bara till att framstå som en bortskämd fucking snorunge med en massa rättigheter och inga jävla skyldigheter.

Detta låter i mina öron som ren buhuu och falsksnyfteri. Lägg ner hatarsidan istället om du vill ha respekt och förlåtelse och inte framstå som en motsägelsefull ljugmaskin. Seriöst Alexander Hult, vad fan vill du uppnå med ditt nuvarande patetiska liv? Evig dumhet?


Det tar samtidigt emot att ödsla ord på en snetänkande känsloblind individ som dig Hult, men tyvärr så måste man sänka sig till samma IQ- nivå för att kanske uppnå en reaktion hos en hatarsjuk omogen människa som förmodligen aldrig blir vuxen.


Hult startar upp en till hatar-sida:
http://gessleman.blogspot.se/2014/04/alexander-hult-startar-ny-hatarsida-ett.html

Följ Robert Aschberg och Trolljägarna i TV3 tisdagar 21.00

Inga kommentarer: