Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 5 april 2014

Västtrafiks förare har GRAVA synfel


5/4 2014 kl 16.20

Detta är 2:a gången det händer och nu med fullt bagage dessutom Sambon hade varit i stan och handlat och tog 1:ans spårvagn som var i Frölunda torg ca 16.20 Satt i bakersta vagnen längst bak där det var gott om utrymme och skulle just gå av genom de bakersta dörrarna, och vad händer.. jo hela dörren är utanför perrongen!

Hon fick med stor möda gå av ändå för hade hon tvekat och gått in så var det risk för att vagnen hade åkt vidare innan hon nått de mittersta dörrarna i vagnen.Se bilder som togs på henne just vid dörrarna. För det fanns inget som hon eller andra såg som skulle lägga till grund till förarens dåliga parkering förutom ett väldigt dåligt uselt ögonmått eller en praoelev vid spakarna.

1:a gången hände det mig och observera att det är 1:ans spårvagn mot Tynnered som är inblandad igen och troligtvis samma blinda förare.

25/10 2013 kl 13.00Hade just då varit hos läkaren och konstaterat att jag fått ett ryggskott och hade därför väldigt svårt att röra mig och gå, och hade dessutom skitont.Och då när jag skulle kliva av så stannade 1:ans spårvagn vid Frölunda torg långt innan perrongen med den bakre delen av vagnen. Det utfärdades heller inget meddelande i högtalarna i vagnen att något fel skulle föreligga så att föraren stannade på detta idiotiska vis.


Tjejesom ståintill vagnen på den ena bilden tyckte också det var grymt slarvigt och dåligt av förareatt stanna en sådan lång bit innan perrongenFlera andra resenärer likaså. Gravt synfel är min diagnos och denna förare bör omgående göra ett nytt syntest och tas ur tjänst tillsvidare.

Inga kommentarer: