Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 1 april 2014

Hult hatar - Och karman älskar Hult

















Ägd.. 

I ett patetiskt genomskinligt försök att inte känna till Moa, ful-ljög han. Pinsamt att se! Dementa har ju i det läget bättre minne än hatmuppen Hult som blev mer ägd än en slav.  

Det syntes tydligt att bajskorven låg jävligt nära ett utsläpp vid mötet med Aschberg i sin nervösa ångestblick. Karma is the shit Hult - Deal with it!

Ett bra tips till alla icketänkande fjantfans som inte vet bättre: Gå och byt blöjor på Hult ist, han behöver ert fulla skitstöd!

Hult bör samtidigt vara jävligt tacksam att han inte bott i USA för då hade de blitt ett megafett skadestånd i stället. Ett ökänt uttittat fejs i Västervik lär ju "Hultnyllet" vara nu. Gratulerar dig verkligen stenhårt!

Hults försvarstal :
http://www.lemondogs.se/blogs/brothersinarms/kategori/8417/hults-sida-utav-historien-angaende-trolljagarna

Du snackar om att tv 3 skall ge dig lite respekt och säga vad det egentligen handlar om? Är du go på riktigt? Kunde inte du gett Moa lite respekt och i alla fall tagit kontakt med henne och fått hennes sida av saken innan du hängde ut henne och påstod att hon var en lögnare och en hora, m.m m.m


Det finns alltid två sidor av samma mynt så skärp upp dig för fan! Säger inte att du förtjänar mordhot etc, absolut inte. Men att du försöker kräva respekt och verkar bli chockad av att folk vill "döda dig" får dig bara till att framstå som en bortskämd fucking snorunge med en massa rättigheter och inga jävla skyldigheter.

Detta låter i mina öron som ren buhuu och falsksnyfteri. Lägg ner hatarsidan istället om du vill ha respekt och förlåtelse och inte framstå som en motsägelsefull ljugmaskin.Seriöst Alexander Hult, vad fan vill du uppnå med ditt nuvarande patetiska liv? Evig dumhet?


Det tar samtidigt emot att ödsla ord på en snetänkande känsloblind individ som dig Hult, men tyvärr så måste man sänka sig till samma IQ- nivå för att kanske uppnå en reaktion hos en hatarsjuk omogen människa som förmodligen aldrig blir vuxen.


Hult startar upp en till hatar-sida:
http://gessleman.blogspot.se/2014/04/alexander-hult-startar-ny-hatarsida-ett.html

Följ Robert Aschberg och Trolljägarna i TV3 tisdagar 21.00

9 kommentarer:

Christer sa...

Bra talat Gessleman! Ett otroligt ryggradslöst och korkat drag av Hult att inte stänga ner FB-sidan. Har grabben tjall på rysk roulette? Jag skulle bejakat mitt misstag för länge sen om jag vore honom. Ingen logik här.. bara tragik.

Bettan sa...

Har absolut inte alla hästarna hemma. Riktigt synd om hans föräldrar som skapt fram en sådan hatisk odåga till son.

Anonym sa...

Så sitter du själv och näthatar här! Dubbelmoralen på din sida är fan sjuk. Du säger det finns alltid två sidor av samma mynt. Jo det gör det här också. Va hade du gjort om Hult hade tagit livet av sig nu pågrund av allt näthat. Just det och till och med det fjantiga svenneprogrammet trolljägarna hade fått stängas ner och alla dubbelmoralskärringar som du hade hållt sina stora käftar stängda. Jag skäms för sånna som dig.

Gustav sa...

Helt klart att killen behöver nätluggas hårt men rättvist. Det är stor skillnad på att vara hotfull o hatisk v.s att vara irriterad eller besviken. Hult har klart och tydligt passerat den gränsen med råge. Du däremot Gessleman har bara en vass attityd som är rumsren.

Gessleman sa...

Har ej hotat eller hatat stackaren.Som Gustav skrev, endast nätluggeri från min sida. Vad andra skriver tar jag inte ansvar för. Är Hult så korkad att han låter sin FB-sida vara öppen så får han ju räkna med att folk skriver. Varför har han den öppen överhuvudtaget kan man fråga sig? Syfte? Kan man tolka av detta att Hult mår dåligt? - Tveksamt.

Anonym sa...

Så du vill få han att må dåligt? Vet du att det som troll vill ha utav folk är att se folk bli sura och bara allmänt se reaktioner från folk. Och hykleriet som alla som skriver på han facebook. Att dem kollar på programmet och tycker så synd om hon Moa, när hon fick sin bluff bevisad. Hon anmälde den så kallade våldtäkten 7 månader senare när hon hade gjort slut med sin pojkvän som då hade våldtagit henne. Från källor som är lika sanna som att hon ljuger om att hon har blivit våldtagen säger att hon ville ha sex, hon var full men det spelar ingen roll i rättsligt sammanhang. han var säkert också full(bådas fel). Men just att folk skriver en massa skit om Hult nu efter rena åsikter även om det var hårda så skriver folk värre grejer som heller inte vet vem Hult är. HYCKLERIET. Folk som skriver den skiten kan inte säga att han förtjänar det för dem gör exakt samma sak.

Gessleman sa...

Efterdyningarna av detta drama är egentligen inte vem som gjort vad o.s.v Utan att Hult inte stängde ner sin Hata-sida direkt och permanent som borde vara en normal och logisk reaktion (för de flesta) att göra då man blir avslöjad.

Vad tjänar Hult på detta? Han vågar uppenbarligen inte trycka på raderaknappen då hans dryga 30.000 upptummar skulle ju försvinna, och då snackar vi om RIKTIG otäck ångest som skulle drabba Hult om så skulle ske. Psykologiskt skulle detta tomrum av saknade tummar knäcka Hult totalt.

Hult borde därför tala med någon och få professionell hjälp med sitt tumberoende. Antagligen blev Hult som liten hämmad att söka tröst hos sin tumme. Fast det är bara en spekulation från min sida.

Anonym sa...

fan vad skön du är gessleboy
sveriges mest kränkte man
(det är en komplimang, bli inte kränkt snälla)
den där hult verkar vara en riktig fjolla men det är 100 gånger fjolligare att hota hans familj, hult själv skiter jag i

Anonym sa...

Såg att den där jubelidioten öppnat sin FB-sida igen.
Trodde han hade lärt sig en läxa, men man trodde tydligen fel.
Det är fruktansvärt att det är så mycket näthat, men det är väl tyvärr sånt man får leva med.
Eller?