Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 6 mars 2015

taags - Thomas SundströmHär konfronterar Aschberg den vidrige rasisten och näthataren Thomas Sundström alias "taags" på Flashback. Sådana här uppviglare som Sundström ska bara ut i rampljuset och genomlysas starkt.

För ju mer tuffa och ordbajsiga de är på nätet desto mer bromsspår i kalsongerna IRL när de konfronteras och Thomas Sundström är en av dessa ynkliga fega människor som gömmer sig anonymt bakom sitt tangentbord och tömmer sitt hat, men är räddare än både asplöv och harar när det kommer till kritan. Patetiskt!

Att Sundström fick panik och ringde sedan upp Aschberg var väl då all ångest vad han gjort kom upp till ytan. För Sundström hade väl inte räknat med att bli avslöjad och konfronterad heller.

Nu dömer jag absolut inte ut alla Flashbackanvändare som rasistiska, hatiska eller fega då det finns många som är snälla o hjälpsamma mot allmänheten och polisen samt ger konstruktiv kritik på ett vettigt sätt i de olika diskus/forumen som finns där.

Tror att spridningen är stor på rasister alltifrån bondläppar till politiker, men sitter riktiga äkta fullblods-nazister överhuvudtaget inne på Flashback? Troligtvis inte, när man sett "taags in action," men jag kan ju ha fel.

Muppar som t.ex. Sundström ska bara väck därifrån o från nätet. För 10-års ständigt flöde av 10.000 tals kommentarers hat måste bara få ett slut och nu bli en väckarklocka för dessa vilsna, förvirrade och tunnelseende människor att skärpa till sig rejält.

Se programmet Trolljägarna på TV3  : Här

Läs även : Juriststudenten i Trolljägarna

Läs också : McDonald's i Mölndal kallade kund blattekille

Läs vidare : Detta är Morningstar i Trolljägarna

Inga kommentarer: