Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 8 februari 2012

Anna Benson - Den snåla miljonären


Ingen fingertoppskänsla alls

Grattis till den lycklige miljonärskan i Dalsland som förhoppningsvis är mer givmild än den snåle Anna Benson i Kanal5 "Den hemlige miljonären" som gav bort struntsummor.

Skärpning Kanal 5! Att se Anna Benson ge fjuttiga 20.000 till fyrbarns pappan Lars var en katastrof. Om han innan hon avslöjade sig hade anat något så borde han rimligtvis blivit grymt besviken. Vilken fruktansvärd snålhet. Är detta bra TV kanal 5?

Jag tänkte att hon nog skulle ge Lars 70-100 tusen kronor för att han kunde slippa tänka på boendekostnader och andra stora räkningar, iallafall under det första "sorgeåret" Det vore väl att sätta sig in i en annan människas svåra ekonomiska livssituation något. Men att ge ynkans 20 tusen till en resa och kalla sig miljonär skar sig jävligt illa i TV. Riktigt patetiskt!

Denna Anna Benson har nog inte dragit in några större summor, begreppet miljonär känns också lite förlegat, finns rätt många i Sverige med en sådan förmögenhet. Dam-pingisproffs i Paris blir man knappast rik på, inte heller VD för något litet bolag med omsättning som en korvkiosk.

Möjligtvis kanske hennes bok kan börja sälja nu efter att ha köpt 60 min på bästa sändningstid av Kanal 5 för 100 tusen. Annonsörerna i reklampauserna betalar bra mycket mer. Riktigt pinsamt! Och vad hände med Fritidsgården? Vad gjorde hon där om hon inte tänkt skänka något till dem? Jo, Glänste med sina pingiskunskaper endast, Fy fan vilket fult jävla ego-sätt!

Sedan att Kanal 5 och Mastiff smutskastar Råslätt på ett sådant sätt som bara kan tolkas som grovt negativt och snevridet gjorde ju knappast saken bättre, och visar tydligt hur fördomsfulla dessa är mot sånt de inte är pålästa och kunniga om.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.853353-kvinna-i-dalsland-vann-67-miljoner

10 kommentarer:

Anonym sa...

Satt här i soffan och trodde inte mina ögon när hon lämnade över checken till Lars, var tvungen att spola tillbaka för att verkligen se att det stod 20,000.
Jag håller med det var det absolut sämsta som kanal 5 har visat,rent pinsamt!!
med tanke på hur hennes lägenhet såg ut borde hon ju kunna avhysa lite mer av sin enorma förmögenhet.
Ja ordet miljonär tror jag man kan ta med en nypa salt, varför har man 7 kreditkort om man nu är så himla rik? borde man inte betala allt kontant då?
Hon lämnade ingen närmre förklaring till varför hon hade varit hos Lars utan säger -jag har ljugit,jag är miljonär. Va fan

Gunilla sa...

Hur tänker ett produktionsbolag när de låter Anna Benson bete sig som Joakim Von Ankas snikne syster?

Är det meningen att man ska bli illa berörd av rika människors beteende så har Kanal 5 lyckats mer än väl med detta avsnitt.

Anonym sa...

Håller fullständigt med alla föregående talare. Var det inte likadant med superhemmafrun? Fast hon var ju faktiskt ganska charmig.

Samuel sa...

Bra sagt. grymt bra sagt. postar detta på kanal5's fb grupp om det inte redan blivit gjort.

Anonym sa...

Kan bara instämma här - vilket jävla skämt!

Anna Benson är såklart inte någon miljonär i ordets rätta bemärkelse, möjligen är god för mer än 1 miljon kronor - men troligen är allt inlagt i lägenheten. Var hon fått sina pengar ifrån kan man undra, för hennes CV har knappast producerat de pengarna så att säga. Känns lika fejk som alla Hollywoodfruar-program o liknande, där det ofta kommer fram att de inte har några pengar ö.h.t - den här tjejen vill bara bygga sitt eget varumärke.

Merdad sa...

Det roliga är att TV 5 betalar 1,5 Msek för att göra reklam för Anna och hennes "otrolig vackra" konst och i gengäld hon skulle skänka futtiga 90,000 kr. Snart kommer Anna vara "den aktuella" kändisen och tack vare programmet tjäna några miljoner till.
Anna prata om cancer och att hon tyckte det var det mest viktigaste ämne som satt henne's hjärta närmast vilket gjorde att hon förlorade sin käraste... Och här kommer hon och kunde tänka sig att skänka 70,000. Hmm riktigt viktigt. Hon äldre damen har millioner gånger större hjärta än Anna som är millionär.
Undrar varför TV programmen inte lyfter upp såna hjältar som gör ändring i vårt samhälle och våra liv, istället för såna personer som Anna.
Man borde inte ens bry sig om Anna, hon är smart och utnyttjar sin chanse. Det är TV programmet som släpper in dessa människor i våra liv.
Skäms TV.....

Anonym sa...

Det var synd att säga att det var fokus på någon annan än Anna i programmet. Allt kändes bara helt fel. Och när hon säger att hon ljugit, och framställer sig som mega-rik (man riktigt såg hur hon njöt av att säga den meningen också) så hinner det nog gå en och tanke i huvudet på genuine Lars. Tror inte någon av dem var att han skulle lämna bort barnen och dra till Playa las Americas... Detta var pr när den är som fulast och det skulle inte förvåna om "miljonären" är nära vän med ngn i producent-teamet. Till och med det så kallade konstverket hade en baktanke (omslaget på bensons bok...).

Anonym sa...

Kan bara instämma i alla ovanstående förutom att hon skulle vara charmig, det var inte ordet jag kom på när jag tittade på programmet.Självupptagen och snål var väl mer vad jag skulle tycka stämde in.

Gessleman sa...

En JÄMNARE och RÄTTVISARE fördelning av pengarna vore ju en väldigt bra tanke. Kvinnocentret skulle inte direkt gått i K.K om det hade blivigt en mindre summa till dem.

Lars var däremot i behov av MYCKET mera hjälp då han hade både ett stort sorgearbete,flera barn,samt hus och dyra boendekostnader att ta hand om.

Att man kan vara så fruktansvärd urusel att sätta sig in i en människas personliga situation, samt att fördela pengar så FEL som Anna Benson gjorde, gör mig riktigt mörkrädd hur hon gör sina andra ekonomiska val i livet.

En riktig glassare och glidare som bara vill ha uppmärksamhet och reklam för sin bok och sina tavlor. Och det har du fått nu Anna. En NEGATIV sådan.

När man googlar Anna Benson's namn så kan vi alla se vad som ligger på 5:te plats! Grattis Anna till den reklamen, det bjuder jag på!

Sen hur Mastiff och Kanal 5 kan skapa och sända ett sånt här skitavsnitt är för mig en gåta.

Gessleman sa...

Anna Benson var den 13 April med i TV-programmet "minuten" på SVT och tävlade om en kvarts miljon kronor och det säger väl en HEL DEL om hennes ekonomiska "miljonär-status"

Hon vann tursamt 20.000:- men misslyckades totalt med "skedarna" som hon absolut borde lära sig ta med vacker hand.

Programmet kan ses på SVT-play

http://svtplay.se/t/134027/minuten