Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 31 oktober 2011

Satt och sov - Körde onykterHäst och släde låter hur mysigt som helst som jag välkomnar varmt i vinter. Ska absolut ta en åktur med tomten. En mindre trevlig och romantisk tur upplevde jag tyvvär i Halloween..

Jag och flickvännen åkte från Kaptensgatan och skulle till Marklandsgatan med Linje 3 som var framme vid Marklandsgatan ca 21:55 problemet var att föraren INTE stannade vid Marklandsgatan utan fortsatte mot Axel Dahlströms torg istället trots att det var draget och "stannar skylten" lyste.

Många blev upprörda över detta och plötsligt stannade föraren mitt i mellan Marklandsgatan och Axel Dahlströms torg och öppnade dörrarna mitt på spåret och sen stängde dem och sen fortsatte mot Axel Dahlströms torg och vi steg av.

Varför i hela friden människan inte stannade vid Marklandsgatan är en gåta. Vi skulle som tur vidare sen mot Frölunda Torg och en 7:a väntade vid Axel Dahlströms torg som vi tog, men många andra skulle ju av vid Marklandsgatan och skulle byta mot andra hållet och linjer samt bussar, och vissa skulle bara av där och var minst sagt upprörda och förbannade på föraren som bara verkade ignorera detta.

Och alla fick gå av vid Axel Dahlströms torg. Satt hon och sov eller var onykter kan man ju undra, för det var en kvinnlig förare som körde denna 3:a. Klart ett grovt tjänstefel av Spårvagnsförarinnan som verkade helt virrig och brydde sig inte om passageraras protester.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.766060-hast-och-slade-i-slottsskogen

Inga kommentarer: