Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 25 juni 2011

Dyra Bad och Dumma BadTre miljoner kr (3.000.000:-) Kallar jag för ett DYRT bad för att den smutsiga Poseidon ska bli ren. Ett extremt kostsamt "snöfall" för kommunen. Medan andra bad annonserar hur DYRA deras är som t.e.x Hagabadet här i stan. Ja om det är en sanning med modifikation för att anonnsen är "dumskriven" kan man ju undra eller om det verkligen är ett faktiskt påstående av VD'n för Hagabadet Pelle Johansson att det är det dyraste.

Men hallå! att seriöst gå ut som reklam med detta på Facebook för att vaddå.. Locka dit nya badande gäster genom att säga att det är dyrast i Göteborg? Doh! VD med Storhetsvansinne?

Jag ringde upp Hagabadets PR ansvarige, Susanne Svenberg som menade att hon inte hade med reklamen på facebook och bloggen alls att göra, för den biten tar deras VD Pelle Johansson hand om personligen och redigerar och gör inlägg m.m.

Eh..låter inte som någon smart PR och marknadsföring iallafall utan liknar mest ett högfärdigt trams-skryt som riktar sig till de rika som har råd. Ska man bara locka dit de som har pengar att lätta på plånboken eller borde man kanske inte i stället försöka få dit den breda allmänheten för att få sig ett dopp?

Nej, jag vet sannerligen inte hur Hagabadets VD tänkte där. Anonnsen har legat på FB sen i början på Juni då jag upptäckte den, och ligger där ännu och jag har mailat Pelle Johansson flera gånger för en kommentar men ej erhålligt något svar.

Poseidonbadet - Dyrast i Göteborg!
Hagabadet - Dummast i Göteborg!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.660947-smutsig-poseidon-ska-renas

Inga kommentarer: