Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 3 januari 2011

Volvo Suger Hjul - Stäm mig!Volvo på latin heter "jag rullar" och nog rullar deras hjul mycket långsammare efter denna tvärnit för deras inställning till något som jag betraktar som löjligt och överdrivet. Volvo får nog mer negativ reklam i GP efter denna incident, än som några små facebook inlägg kunde åstadkomma. Vem vet, kanske de stämmer GP för att folk snackar illa om dem genom blogginlägg.

De flesta har väl någon gång sagt några mindre valda ord om sin arbetsgivare eller arbetsplats och cheferna har nog kallat sina anställda för latmaskar kan jag också tänka mig. "Storebror ser dig" mentalitet av Volvo, som suger hjul, som nu får bita i det sura äpplet eller som i detta fall, däcket som har allvarlig pyspunka och kränger kraftigt.


http://www.gp.se/ekonomi/1.522233-tre-fick-ga-efter-inlagg-pa-facebook
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.521990-inlagg-pa-facebook-kostade-jobbet

1 kommentar:

Gessleman sa...

Jag gömmer definitivt inte mig bakom någon yttrandefrihet.Skulle dessutom inte heller vara så korkad att lägga ut något sådant på facebook där vissa har "alla" som sina vänner.

Sen som detta fall har tydligen Volvo utan någon pardon kickat dessa trots ursäkter från de berörda anställda.Istället för att lösa det internt och ge dessa en liten varning för opassande ordval.

Då får arbetsgivaren som i detta fall Volvo skylla sig själva om publiciteten blir knappast till deras fördel i media.

Sedan att "övervaka" sina anställda och någon t.ex. skvallrar för chefen eller vem som var skyldig och tvungen att slicka röv som i detta fall, är också en farlig "storebror ser dig" mentalitet som ger obehag och oro på arbetsplatserna rent generellt.