Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 24 januari 2011

Rebecca Jerndahl - Ger mig besöksförbud


Som en sista desperat åtgärd för att undvika att konfrontera mig i det verkliga livet av de frågor jag väntat i över 2 veckors tid på att producenten för Roxettevideon där Rebecca Jerndahl Tepavac var ansvarig. Har hon nu gått till polisen och ordnat ett besöksförbud. Hur logiskt förefaller detta i sammanhanget? Då det varken har funnits en hotbild eller något annat konkret för Rebecca att ta till detta drastiska, förutom att hon vet att hon har gjort ett stort fel och inte kan eller vill stå för detta.


Då jag endast bara velat få svar på mina frågor i sak och skivigt på bloggen och i mail till Rebecca ang min undran över detta, och att jag får väl annars komma till Pilgatan i Stockholm där deras "kontor" för Origo Express ligger för att få upprättelse i mina frågor, Är detta "nästa steg" inte då ett logiskt beslut om inget händer att man besöker företaget på plats? Jo självklart är de det. Men det tyckte ju inte Rebecca Jerndahl Tepavac som skaffade mig ett besöksförbud på henne istället. Vad ansvarig ägare för Origo Express Carl Magnus Öhnedahl har med detta att göra låter jag vara osagt. Men det är till honom allt ansvar hamnar på till slut. Men de har i mitt tycke gemensamt grävt sin egen grop kan man säga utan att överdriva med sin tystnad.

Aldrig har jag behövt stå upp för min sak som i detta fall då jag jobbat med mindre bolag men med mera proffsigt bemötande. Skulle ALDRIG driva denna sak till sin spets om en mer mänsklig attityd för vårt jobb hade funnits där från de ansvarigas sida. Jag har aldrig fått ett svar av Rebbeca trots att hon visste exact på vilka punkter jag ville ha besked på, och inte en generell svag ursäkt en dag innan publicering( 6/1) där inga anledningar tas upp överhuvtaget varför det blev så dåliga omständigheter för oss. Och särskilt till mig som person borde väl Rebecca vända sig till i första hand. Då det var jag som gick ut i tidningen som en "spokesperson"

Jag gick alltså ut väldigt tydligt och klart i tidningen om detta och trodde då att Rebecca skulle stå upp ärligt och rakt och svara på de viktiga frågorna jag tog upp i tidningen och i mailen men ICKE. Sedan har nu Rebecca lagt ett besöksförbud och anlitat en dyr advokatfirma (Juristhuset Lawhouse, Sjöström AB) för att driva hennes och Origos Express argument i sak om detta. Då lossnar äntligen tystnaden och ekonomin och det finns minsann pengar att slösa och lägga på detta.
Men mat och drägliga omständigheter kunde vi inte ej få på plats eller av Origo Express som nu Rebecca jobbar för samt en vettig förklaring. Nej, jag tycker att detta talar sitt tydliga språk vad både Rebecca och Origo Express vill göra, att skydda sitt företag och sina egna intressen och inte låta en oviktig statist som jag sabotera deras goda? rykte i branschen. Varför ska man annars dra in Juristhuset och polisen i detta och visa sitt missnöje?
Kommer även att ta bort alla spammade inlägg som kommer från en sluten FB-klubb eller liknande där det spammas inlägg vidare till min blogg. Kommer endast att ta emot inlägg som är från personer som har en ID i fortsättningen för att undvika skräppost i mängder från vissa personers vänlistor etc m.m / Tack!
Tidagen den 25:e januari 2011
Har enligt säkra källor fått veta att Origo Express ägare och en numera känd person som jag inte behöver namnge är släkt. D.v.s hennes "styvpappa" som känns väldigt seriöst i sammanhanget. även hennes "styvbror" säger vid telefonkontakt att denna "Maila Orädd" som man kommer till när man ringer Origo Express telefonnummer, han vet varför det är så, men säger att han behöver inte svara på detta till mig som också låter ännu mer besynnerligt eller hur?
Att denna "Maila Orädd" inte heller vet någonting vid kontakt är en gåta. Och hon har själv sagt till mig att hon kontaktat polisen att någon använder hennes telefonnummer med sitt Firmanamn. (d.v.s Origo Express namn i detta fall) Ja, något döljer de helt klart.
Nej, jag skiter i detta nu och låter andra människor ta tag i detta. Innan man får maffian på sig / Tack för visat intresse.
P.s Åklagaren har lagt ner förundersökningen mot mig idag vid kontakt med polisen då det inte föreligger någon hotbild what so ever i sammanhanget. Vill de ändå slösa sina pengar med dyra advokater a'la Henning Sjöström o Co återstår att se.

9 kommentarer:

Cattis sa...

Vilken korkad mupp! Fattar nog inte själv att hon gör bara bort sig mer genom denna anmälan.Hon verkar ju hur desperat som helst

Lars sa...

Det var på tiden. Du har ju bettet dig som en galning efter din jakt på en ursäkt. Är säker på att alla andra ledsna statister fått en ursäkt men du förtjänar ju verkligen ingen.
Hoppas du nu kan göra någonting vettigt av dina alldeles för många timmars fritid. Att jaga sån här upprättelse efter några "torra" mackor är bara patetiskt... och galet. För din egen skull hoppas jag ingen ger dig mer uppmärksamhet.

Gessleman sa...

Då Lars och Ulrika m.fl av hela produktionbolaget (som säkert heter något annat) (kolla tiden på alla inlägg och i vilken "ton" de är i)

inte verkar särskilt pålästa i sammanhanget så är det knappast endast ngr mackor det gäller,utan helheten från början med flera faktorer som jag tycks skötts dåligt och fått medhåll av flera som var på plats.

Varför dessa ansvariga då inte kunde lyfta ett ord långt tidigare från sina numera totalstängda munnar och ge mig och andra en förklaring vore väl inte så svårt då man är PRODUCENT och borde veta vad man sysslar med (eller inte)

För mig och till andra som frågat har man bara möts av tystnad och en nonchalans och ett falskt undanglidande sätt att ge en förklaring. Resten som man kan läsa här är bara FAKTA som jag fått fram genom att söka lite på nätet i all enkelhet.Och knappast något som är hemligt för allmännheten eller påhittat

Ingen ANSVARIG vill i SAK bemöta eller bestrida det jag och andra säger,och det talar ju sitt tydliga språk "Lars m.fl m.fl"

Rebbeca Jerndahl har ju raderat den ena sidan efter den andra med info om hennes f.d företag. Varför skulle hon göra det om hon inte hade något att dölja och ville sopa undan lite pinsamma grejor.

Och hennes chef och ägare Carl Magnus Ohnedahl vet jag inte heller vad han sysslar med för skumt.Han kanske vill utfärda ett besöksförbud han med, vad vet jag?

Appropå uppmärksamhet så ligger den nog på de ANSVARIGA just nu
och inte på mig. Folk fattar nog att detta bolag är ett oseriöst såndant och FÖRTJÄNAR ALL KRITIK.

Har haft ett trevligt samtal med polisen idag och de är mer än välkomna om de i framtiden skulle vilja att kolla min dator på de "s.k hot-mail" från min "hotmail" som verkligen inte existerar. Tror polisen är ganska övertygad om att en "hotbild" har aldrig funnits vid kontakten med dem idag.

Anonym sa...

Hörru, jag kan informera dig om att det sannolikt inte är en och samma person som skrivit alla inlägg här eftersom det finns en sida på facebook som varnar för vilken galning du är, vilket är anledningen till att jag hittade hit, och som jag nu efter att ha läst dina inlägg helt sympatiserar med. Lägg ner och skaffa dig ett liv.

Gessleman sa...

Ok en sluten klubb för Rebeccas vänner på FB då förmodar jag som inte kan eller vill gå ut lika öppet som jag här på bloggen.Men du,jag bryr mig inte vad det sägs ändå.Jag har stöd fran mina vänner i sak.Och tänker inte börja tramsa med någon sluten FB-klubb i detta läge.

Anonym sa...

Sätt punkt för ilskan nu, gå vidare, låt solen gå upp.

Gessleman sa...

Jag ska f.ö göra en "backtrace" av denna mängd av inlägg som flödat i min blogg och se vilka ip-adresser som är likadana,som kan vara intressant i sammanhanget. Nu svarar jag ej på fler spammade kommentarer här heller. Tack!

Anonym sa...

Måste börja med att säga att "ACT" har i allra högsta grad ett tråkigt rykte om sig i branschen att ibland driva igenom halvhjärtat uppstyrda produktioner, och att en sån här sak till slut händer förvånar nog inte alla. Även fast säkert många av dom också dras med i "stalker/galning"-tänket kring problemet i en till synes ynklig detalj. Att man sedan vill försvara sitt namn och sin heder, oavsett om man gör det genom tystnad eller bemötande, så måste man ju ändå säga att det är mänskligt.

Det förvånar mig däremot hur man faktiskt hanterar sitatuationen, att motverka det man tror är "galenskap" med just galenskap. Det man tror är "häxjakt" bemöter man genom att starta en alldeles egen. (Om det nu är så att den här facebookgruppen existerar) och att döma av dom påhopp som finns/fanns här bland kommentarerna, som uppenbart är Rebeccas kompisars verk. Att skilja en psykiskt sjuk man/jävla idiot från en man som vägrar ge upp kampen om vad han tror är rättvisa, är inte upp till någon av er och ni gör bara situationen värre.

Beteendena från båda parter är i stort sett precis lika sorgliga, och hoppet för mänskligheten är det som drabbas hårdast.

Om det nu är så att producenten Rebecca ska behöva gå runt och vara rädd, så är det såklart inte okej, och det hoppas jag verkligen att "Gessleman" också tycker. Om det nu är stoltheten/principerna som är motorn i det här kriget så kan jag inte göra mer än att önska er lycka till, och må den mognaste personen ge sig.

/A

Anonym sa...

Jag jobbade själv under inspelningen och det var en katastrof. Jag hade 12 timmar övertid vilka Origo Express vägrar ersätta mig för.