Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 3 november 2018

Christer Sandelin & Freestyle gjorde ett kontraktsbrott













SD-Sandelin förstörde nästan Galan!

Vill därför skicka iväg en stor jävla fet spottloska till Freestyle och även kasta iväg ett tusen tjog ruttna ägg i protest för att de gjorde sig skyldiga till ett tydligt och uppenbart kontraktsbrott. Min respekt för denna 80-tals grupp är härmed som bortblåst ur minnenas arkiv.

Freestyle hoppade av OKEJ-galan p.g.a ett kontraktsbrott. Christer Sandelin kryddade fakturan med "moms" på upphovsrättsskyddat material. Men enligt bolagsverket så får man inte lägga till moms på upphovsrättsskyddat material. Arrangören Magnus Scholander påpekade detta för Sandelin att de betalade gärna fakturan fast då utan "momsen"

Sandelin godkände då inte detta och Freeestyle hoppade då i protest av OKEJ-galan och gjorde sig samtidigt skyldiga till ett kontraktsbrott. Arrangören Magnus Scholander fick då superpanik av avhoppet eftersom Freestyle var ett stort dragplåster,och satte snabbt företaget i konkurs.

Micke "Syd" Andersson ryckte i efterhand då in och köpte upp konkursboet och försökte rädda hela galan. Men kunde samtidigt inte stämma Freestyle för kontraktsbrott eftersom bolaget var konkat. Sedan fanns det heller inga medel i efterhand att ta ifrån och ge till Secret Service och Treat som valde då även de att hoppa av. De andra artisterna ställde dock upp på de ändrade villkoren och förutsättningarna som fanns.

Resten är musik-historia. Galan blev otroligt nog av efter en högintensiv och sanslös vecka av knep o knåpande samt pusslande och ombokande av allt som den 1:a arrangören Magnus Scholander hade ställt av. Och trummisen Micke Syd hade nog aldrig upplevt en sådan superintensiv vecka, inte ens under Gyllene Tider-perioden.

Vi som hade betalt dyra VIP-biljetter fick tyvärr inte träffa artisterna på det sätt som var utlovat. Men att välja på att inte se, höra eller träffa någon alls så var detta det näst bästa man kunde göra.
Visst fick vi bita i det sura äpplet på sätt och vis. Men det kunde varit mycket värre och vi kunde ha fått en helt genomruttet äpple istället.

Micke "Syd" Andersson är en sann 80-tals hjälte som ska ha en stor eloge för att han räddade hela OKEJ-galan. Utan honom hade ingen fått se eller höra något alls av all den publik som kom till Partille arena.





Inga kommentarer: