Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 31 oktober 2018

Micke "Syd" Andersson - En sann 80-tals hjälte!







Det var FREESTYLES FEL helt o hållet från början p.g.a ett KONTRAKTSBROTT att OKEJ-galan höll på att gå riktigt åt HELVETE + att då den 1:a arrangören Magnus Scholander fick superpanik och konkade bolaget och avbokade mycket som sedan den 2:a arrangören Torbjörn Westerhäll försökte reda upp.
Gyllene Tider trummisen Micke "Syd" Andersson gick då in och köpte upp konkursboet för att RÄDDA GALAN och utan HONOM skulle det inte blitt någon OKEJ-gala alls.
Och vi VIP'are som hade betalt dyrt för att se & träffa artisterna skulle överhuvudtaget inte skulle fått sett eller träffat någon alls och förlorat HELT våra PENGAR. Så att välja på "Pest eller Kolera" i besvikelse i efterhand så får jag ge nog en "envis förkylning" som slutresultat.
Micke "Syd" Andersson är en sann 80-tals hjälte som verkligen jobbat både skallen & häcken av sig för att få allting i synk, fast mången boll trillade fel under tiden. Och vi som betalat dyra VIP-biljetter fick i efterhand veta vem som EGENTLIGEN räddat galan.
Så Micke Syd.. Utan din starka fysik och psyke så hade vi inte fått sett eller träffat någon alls, vi ALL PUBLIK som kom till OKEJ-galan.
En STOR ELOGE till dig, Micke!

Inga kommentarer: