Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

fredag 2 juni 2017

Gamla nyheter sprids på FB - Piskar upp lynchstämningMärkligt att folk fortsätter att visa upprördhet och hat mot en händelse som förmodligen aldrig skett och mot en förövare som förmodligen inte exsisterar. Obduktionen visade att inget yttre våld skett på fölet. 

Helt jävla otroligt att människor inte kan faktakolla bättre för detta är en händelse från 2014 som de spyr galla över. Herregud people! Öppna ögonen för fan! 

För folk VILL tydligen hellre tro att det var ett brott och även när polisen säger att inget tyder på något våld så är det ingen som vill höra det. Längtar folk bara efter anledningar att piska upp en lynchstämning eller vad?

Och här fortsätter folk att att hetsa. Bl.a. är det "folkgrupper" som ligger bakom det påhittade brottet, och vi ska "ta dom jävlarna" säger någon annan. Detta börjar nu ta ganska obehagliga proportioner.
Då det spekuleras hej vilt på olika "gärningsmän"

Enligt artiklar senare visade obduktionen att fölet ej misshandlats. Kanske det vore dags för Kattjouren att RADERA inlägget!? För detta känns jävligt onödigt att sånt här delas,kommenteras och hatas nu 2017 (3 år senare) i tusentalet!

Läs FB inlägget HÄR

Läs artikeln i GT/Expressen HÄR
Inga kommentarer: