Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 8 februari 2016

Viafone Sweden AB raderar inlägg från döva och blockerar mig


Viafone gav döva Solbritt en ursäkt efter hela 6 dagar för att sedan radera detta inlägg och därefter blockera mig på deras FB-sida efter en följdkommentar. 

Hur moget och seriöst är detta av muppen Aras Atroshi som är VD för detta lågvattensmärke till företag.

Aras verkar inte ha alla hästarna hemma och förstår ej att det är grymt sjukt att telefonterrorisera hörselskadade och skiter i det mesta i sin egovärld, där endast en uppåtpekande vinstprognoskurva sitter fastklistrad bakom pannbenet. 


De finns dem som har NIXade telefoner som företaget trots detta ringt till och det säger väl en hel del hur desperat de jobbar i sin marknadsföring. Utåt sett vill företaget ge ett stilrent och seriöst intryck med sina stylade bilder.Ringa trots NIX gör dem skyldiga till lagbrottmot marknadsföringslagen § 19- §21.

Men verklighetens telefonterror göms flitigt undan med raderade inlägg och opassande kommentarer. Resten förskönas o skräddarsys och passas in för att upprätthålla den falska imagen.

Och när de ge sig på handikappade så har det fan gått för långt av Aras Atroshi's desperata habegär efter pengar till sitt företag.

P.s En tillfällighet att hans efternamn påminner om ordet atrocious som betyder avskyvärd?!

Inga kommentarer: