Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 8 mars 2017

Sara Stenpil - Lek & Buslandet har nollkoll på säkerhetenBarnkalas slutade i panik - Men personalen bara log.

Man undrar var personalen fanns som sedan bara stog och log och ingen info efteråt fick man inte heller. Har varit där tidigare och hela stället kändes skabbigt o undermånligt och i dåligt skick.

Personalen känns obefintligt frånvarande och har noll koll på vad som händer och säkerheten känns som ett stort jävla skämt.

Det hade kunna sluta jätteilla, barnen kunde blivit klämda i den här fickan och någon kunde ha kvävts. Det är helt oförsvarligt att man inte har någon personal med som ser så att det går rätt till när man använder den här, säger Viveca Olsson

När händelsen var över ska en ur personalen, som endast pratade engelska, kommit och lugnande förklarat att rutschkanan kommer öppna igen om 15 minuter. 

Då blev jag jättearg, först att hon bara pratade engelska, vid såna här händelser med barn inblandade borde det finnas någon som pratar svenska. Sen för att det var en allvarlig händelse och då sa jag att de måste stänga ner den nu, då gjorde dem det, säger Viveca Olsson.

Lagar man defekta rutchkanor med nål och tråd eller med karlssons klister o plastic padding? Nej, HELA detta defekta lekland behöver en rejäl o grundlig renovering - NU!

Läs mer i Göteborgsposten HÄR

Läs folks kommentarer på FB HÄR

4-åring nära kvävas i hoppborgen läs HÄR

Inga kommentarer: