Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 23 november 2015

Miljonlotteriet - Skrapbluffen
Om du prenumererar på Miljonlotteriet så ska du veta en sak om deras skraplotter. Miljonskrapet är det s.k "huvudskrapet" på deras lotter som följs sedan av de mindre skrapfälten "Bilchansen och Resechansen"

Om du vinner på Miljonskrapet så kan du hoppa över att skrapa de andra chanserna för du vinner ändå inte ett endaste dugg på dessa två.

Jag frågade Miljonlotteriet häromdagen om man kunde vinna på flera skrapfält eller andra kombinationer på en och samma lott och det kunde man INTE.

Alltså, om du vinner på miljonskrapet (som de flesta gör) så blir dessa 2 andra skrapchanser fullkomligt överflödiga och spänningen totalt bortblåst.

För om jag vinner 40, 80, eller 120 kr som man gör nästan varannan lott så har vi iaf trott att man även haft chans att vinna en bil eller en resa även om chansen har varit liten då antalet vinster är mindre. Men nu är ju chansen = med noll.

Inte så roligt eller hur! Varför Miljonlotteriet gjort så här kan man ju undra då det blir helt värdelöst ospännande att skrapa deras lotter numera på de andra skrapfälten.

Min sambo och jag har varit prenumeranter hos dem i flera år och nu känns det som man har blivit lurad av denna "skrapbluff" under alla dessa år vi skrapat.

Inga kommentarer: