Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

tisdag 27 september 2011

Göteborgs Spårvägar mördar kattungarJag tycker det är skamligt och känslolöst agerande för ett levande djur av föraren på spårvagnen,att inte bruka sunt förnuft och medkänsla och inte köra vidare förrän kattungen var väck. Om föraren nu läst och följt historien om den andra kattungen så förstår väl vem som helst att man inte ska döda en annan bara därför några jävla tider ska passas. Föraren borde omedelbart tvångsmedicineras med detta preparat här nedan.


Det borde vara straffbart att bete sig på det viset av föraren och Göteborgs spårvägar som bär ansvaret för detta hemska kattmord. Sen vad det är för ett sjukt pucko som släpper av kattungar mitt i stan från taxibilar bör man väl kunna ta reda på med tycker jag.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.733370-korde-over-kattunge

15 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet inte hela historien förrän du vet förarens också...

Gessleman sa...

Förvisso..föraren körde iaf så mycket vet vi. Sen hur idiotstressad han/hon var vet vi inte.

Anonym sa...

Den som kastar ut en kattunge borde straffas hårt för djurplågeri. Det kan jag hålla med om. Men djur är djur och människor människor. Hur gärna en del än skulle vilja motsatsen så ÄR det skillnad! Men man är sällsynt snett ute om man tycker att det är OK att passagerare hålls kvar och missar sina tåg, flyg, viktiga läkarbesök eller så, för att man måste rädda en kattunge. Deras försening kanske också drabbar andra i andra led, så att säga. Jag vet inte, men Disney gjorde världen en otjänst med sina filmer där han gav djuren mänskliga egenskaper. Alltför många verkar ha köpt det tramset med hull och hår sen dess.

/Bengt

Daniesa sa...

Det var en LÖRDAGSKVÄLL PÅ EN SPÅRVAGN!! Ursäkta mina versaler. Men hur många hade bråttom på den vagnen kan jag undra?

Gessleman sa...

Japp,skyll på Kalle Anka & Co Bengt. Det känns ju absolut som ett säkert argument och en ursäkt att köra över oskyldiga djur en lördagskväll. Föraren hade nog bråttom sista turen innan ett byte

Tomas sa...

Det som hände var förmodligen det bästa för kattungen. Nu slapp den svälta till döds, livrädd mitt i stan.

Gessleman sa...

Det bästa som kunnat hänt kattungen är att föraren orkat vänta tills den kom fram och sen skulle säkert Pernilla Roos tagit hand om den Thomas!

Anonym sa...

Ärligt talat...ni som talar om att tid är pengar och att djur är djur och människor är människor - sök hjälp!

Petra sa...

Bengt blev säkert inte uppfostrad med medmänsklighet mot djuren och säkert så plågade han dem som liten. Fy fan för såna elaka människor!

Anonym sa...

om det hade varit en hundvalp,hade föraren eller vanliga personer brytt sej då??

Anonym sa...

Föraren borde åtalas! och chaffisen med även om ngt mindre straff...fy f*n för djurplågare! jaja men nästa gång ngn fastnar med en klack i spåret så kanske föraren ska fundera på att åka istället för att vänta, "tid är pengar" pressade och allt vad som gäller,då har man helt inte enkelt tid att stanna ett par minuter! spelar ingen roll vad föraren har för "historia" att berätta faktum kvarstår att personen valde att åka, jag själv hade satt vagnen ur trafik om så krävdes för att få ut kattungen!!! SKÄMS!

Anonym sa...

Bengt. Du är mycket obegåvad och okunnig. Det är klart att det ÄR SKILLNAD på människor och kattungar. Det är också skillnad på brunkål och grytlappar. Daggmaskar och rhododendron. SÅ VAD DÅ? Alla djur är djur, med nervsystem. Det är du som inte har koll. Retard.

Anonym sa...

Jag är gärna med på en massanmälan av föraren av både taxin och spårvägsföraren. Jag hade vänt upp och ned på hela världen om jag varit där, ringt polis påkallat passagerarnas uppmärksamhet. Mitt hjärta värker för den lilla kissen, man kör inte över ett litet djur VETANDES att den kommer mosas

/Enrica Filippini.

Gessleman sa...

Jag ställer absolut upp på Enrica Filippinis förslag om en anmälan av föraren med en "lista"

Skriv ditt namn här på bloggen eller skicka till thoodys@hotmail.com så ska jag sammanställa denna lista.

"Blendo" sa...

Det är Spårvägsledningen som skall göra en polisanmälan, på sin anställde, för djurplågeri, annars så gör dom sig skyldiga till medhjälp. "Stampen" har fått en ny innebörd, där "stampar" man ihjäl försvarslösa kattungar, och "stampredskapet" var en av Göteborgs spårvagnar!