Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 30 maj 2015

Västtrafik kontrollanter brottar ner busschaufförOm någon är nerbrottad och handfängslad så ska man skrika denna personen i ansiktet att han borde vara rädd om sin anställning. Hur misslyckad och oproffsig i sin yrkesutövning kan man vara på en skala?

I
dioterna i sammanhanget är Västtrafiks över-nitiska kontrollanter samt rövhålet till väktare som utövade härskartekniker mot den stackars busschauffören. Poliserna behandlade däremot mannen med värdighet och respekt.

Om jag var busschaffis skulle jag också bli grymt kränkt av deras vidriga beteende. Är det nån som ska vara försiktig om sitt jobb så är det väktaren och kontrollanterna. Ett jävla nedlåtande o kränkande attityd mot chauffören.Oförlåtligt och ovärdigt. Usch!

Kontrollanterna tar ju sitt jobb på överdrivet jävla blodigt allvar när de börjar tjafsa om färdbevis av chauffören. De jobbar ju båda inom samma "Västtrafik". Verkar vara jävligt kul att spela över-nitisk-sky-inga-medel-kontrollant. Nä fy fan vilket jävla oproffsigt och ociviliserat beteende. Vidrigt!

Jag har läst så mycket ilska och hört så mycket negativa omdömmen av andra chaufförer från hela landet. Klart de känner sig upprörda i sitt jobb som chaufförer om de skulle bli behandlande som mannen i filmen blev.

Undrar om Västtrafiks kontrollanter själva åker "gratis" från och till jobbet? Och undrar hur de själva skulle reagera om de påträffar en "kollega" utan färdbevis? Hållt kvar och tryckt ner denne till marken och handfängsel o kränkt hen med? Knappast!! Västtragik igen, Lars Backström!

Läs mer HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR

Se filmklippet från händelsen HÄR (oblurrat och hela filmen)

Se bild på kontrollantens bitna finger HÄR


Här är några av kommentarerna på Västtrafiks FB-sida :


UPPDATERAT!

Nya vittnesuppgifter pekar på att händelsen hade tydliga rasistiska influenser.

Läs mer HÄR och HÄR

Inga kommentarer: