Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 30 maj 2015

Din Tårta - En DYR tårta
En dyyyr tårta

Företaget Din Tårta tillverkar skräddarsydda tårtor, men som alla vet så är "skräddarsytt" ett dyrt sätt att skaffa snygga kläder (och detta gäller även tårtor) Din Tårta uppger inte på sin facebooksida vad deras tårtor kostar och hänvisar istället priserna till sin hemsida.

Men där står det endast att de tar 40:- per bit och hänvisar sina kunder till mail för mer personligt svar om priser. Ändå har de nästan 1000 bilder av färdiggjorda tårtor på deras hemsida som de iallafall kunde gett nåt prisexempel på, men det struntar de i.

Antagligen för de är svindyra att köpa och riktar sig till en kundkrets som har gott om pengar att spendera. De flesta blir väl besvikna när de får mailet om priserna.

Jag kan avslöja att en Hello Kitty tårta som på bilden HÄR  kostar hela 980:-!! Snygga men svindyra m.a.o. Då kan du själv gissa vad de mer detaljerade tårtorna kostar.

Att konditorn skyller på 3,5 timmes tillverkningstid och dyra materialkostnader är ju rent skitsnack. Företaget skulle ju gå rent back om de slösar 3,5 timmes arbetskraft på en endaste tårta. Max en halvtimme för en duktig konditor skulle jag uppskatta tiden till just för denna tårta.

Att sedan någon vill köpa en sådan dyr tårta till en 2-åring som knappast ser designen lika tydligt och uppskattande som en 5-åring skulle göra är lika idiotiskt som priset på tårtan om du frågar mig.

Länk till tårtan och recensionen HÄR (scrolla ner till 2:a i betyg)

I GP kan man läsa HÄR att ett bröllopspar fick sin tårta både försenad,frusen och i fel smak. Din Tårta vägrade ge dem pengarna tillbaka. Men Allmänna reklamationsnämnden (ARN) väljer att ge paret rätt i frågan. Nämnden anser att det är bevisat att tårtan har varit felaktig och råder Din Tårta att återbetala 3 500 kronor.

Inga kommentarer: