Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

måndag 15 december 2014

Björn Söder - Sveriges mest ovise talmanSöder får allvetande gudskomplex och vet allt om historien - NOT! 
Björn Söder e ju totalt helrökt på den posten. *fet spottloska på karln*  

Avgå nu för fan efter detta utspel.Och visa en 0-tollerans SD. Så jävla bortgjort sagt av Björn Söder som nu visade sin sanna IQ som misslyckad Hitlertomte.

För Björn "reservdansken" Söder har ju en f.d. östdansk identitet och bär på en svensk nationalitetskänsla eftersom försvenskningen av sitt skåneländska folk var så framgångsrik.

Något Söder uppenbarligen missat i sin folksjälsanalys är att skåningar inte heller är svenskar. Efter mer än 350 år under svenskt styre har de fortfarande inte lärt sig språket, utan envisas med att tala någon sorts mellanting mellan svenska och danska.

Dessutom äter de spettekaka vilket aldrig skulle falla någon riktig svensk in, lika lite som vi äter koshermat eller avstår från fläsk. Inte heller har vi salt i kaffet, men att samerna skulle ha det lär vara en faktoid.

Assimilationspolitiken har uppenbarligen misslyckats! I Skåne är ju den Hederska folksjälen fortfarande dansk!
Att Söder undviker att nämna detta beror antagligen på att Skåne är ett starkt sverigedemokratiskt fäste, samt att han själv är född i trakten av Höganäs.
Om någon skåning till äventyrs skulle läsa detta, hoppas jag att han eller hon har sinne för ironi. För sverigedemokraterna har jag däremot inget hopp.
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2574835-avgangskrav-mot-bjorn-soder

1 kommentar:

Henrik P sa...

Bra talat herr Gessleman!