Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

lördag 31 maj 2014

West Pride - Garderud fastnade i Garderoben


Att komma ut ur garderoben var jävligt svårt..

Min sambo Victoria och jag skulle till Henriksberg och ha kul. Vi hade på ett flygblad  läst att det skulle vara gratis entré med festivalsbanden och att det skulle spelas 60, 70, 80 och 90-tals musik. Najs!

Men när vi kommer till Henriksberg och kommer till entrén får vi reda på att det kostar 60 kr i entréavgift där de spelar 60-tals musik. Killen i entrén säger att det är gratis en bit bort med festivalsband i en annan entré 10 meter längre ner.

När vi kommer dit och visar banden så ville de ha 20 kr per person föen garderobsavgift fast vi INTE hade några ytterkläder att hänga in.Vi kom inte in utan att betala denna avgift trots en lång diskussion och de skulle säkert kalla på vakterna om vi gått in ändå. 

Även omformulerade de denna garderobsavgift som en slags "administrationskostnad" och sa ock att om vi kommit utan band så hade det kostat 80:- per person (Entré 60:- + garderobsavgift 20:-) Eh.. So what? Skulle vi må bättre av det svaret?

Vi gick iallafall in och betalade motvilligt de 40 kr i garderobsavgift. Under de 2,5 timmar som vi var där spelades det 99% 80-talsmusik. Så en bra blandning av musik från de olika årtionden fanns ej där oavsett vad de i efterhand säger. Vi åkte hem mycket besvikna på kvällen och Henriksbergs bemötande.

Att locka dit och lura folk att det är gratis med festivalsbanden och ha 2st entréer med olika musiktyper och dessutom ta garderobsavgift fast man inte lämnat in några plagg tycker vi båda är helt sjukt fel och för jävligt och som INTE är GRATIS och en solklar falsk marknadsföring.

Och det fick ALLA betala oavsett om de hade festivalsband eller inte. Många andra vi pratade med hade också samma uppfattning som oss och tyckte det var grymt fult att ta denna "avgift"

Inte vårt fel om de i efterhand skyller på otydliga eller feltryckta flyers etc. Vi uppmanar folk som kommit dit med festivalsband samt de utan dessa och som fick ändå betala för att hänga in 0 st plagg att kräva sina pengar tillbaka av Henriksberg.

Vär inte snåla men vadå, betala en garderobsavgift för något man inte hängt in - Nej tack! Hellre låter vi våra 20:gor gå till en tiggare som saknar en garderob.

Henrik Leitsén, VD Henriksberg svarar :
 (Rösterna är något förvrängda)

P.S) Annars var resten av festivalen med de olika arrangemangen kanonkul och var riktigt nice och gav en härlig go stämning på stan.Mycket lyckat !!

Tyck till om garderobsavgifter på min FB-sida :

https://www.facebook.com/groups/727186193986839/

3 kommentarer:

Felicia sa...

Var också där med festivalsband och fick betala, administrationskostnad hette det. mygligt att kalla det garderobsavgift samtidigt. Tummen ner.

Benny sa...

Verkligen ett tragiskt bemötande.De kan inte heller stava rätt till ordet garderob på ert kvitto.Sicket skämt!

Matglad sa...

Var bortbjuden på affärsmiddag tidigare på Fiskekrogen i Gbg. Vi var ett sällskap på 7 personer och åt deras 4-rätters "avsmakningsmeny" med tillhörande vinmeny. Så långt var kvällen trevlig med helt ok mat och dryck.

Men snacka om att man inte tror sina ögon. Man äter på en duglig restaurang och betalar rejält för sig och när notan väl skall betalas så har de tagit med 20 kr per person i garderobsavgift.

Småaktigt, störtlöjligt och så in i bomben fånigt att stället inte förtjänar att få besök av folk som vill äta och dricka gott som gentila herrar och damer. Nä, det blir tyvärr Sverkers soptunna.

Det är säkert många ställen som har ett liknande system, men i min värld så är det tillräckligt för att totaldissa stället