Tenta eller läxångest - Besök Mattehjälpen!

GESSLEMAN - VÅGAR SÄGA LITE MERA!

Supersöta Handgjorda Smycken

Superfräckt Presenttips!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

GESSLEMAN - GER RIS OCH ROS TILL DEM SOM FÖRTJÄNAR DET!

onsdag 23 april 2014

Alen Spak-Apa Štefanac - Dumskallarnas sammanslutningAlen Spak-Apa Štefanac blev mobbad som liten..

Resultatet ser vi idag av ett övergivet sladdbarn som hade en svår uppväxt utan tutte,napp och kompisar. Smygonanerar numera i hytten och tänder på rullatorer. 

Štefanac älskar att mobba damer som har mer stake att påverka saker än han sammanlagt haft stånd och det säger ju en hel del om Štefanacs mentala status. 

Tips till Štefanac är att söka professionell hjälp mot detta hemska trauma som han tyvärr trängt bort i vuxen ålder.Glömde att säga att han inte heller fick leka med bilar som liten...

Jag gillar Trolljägarna för att mobbare förtjänar att smaka på samma mynt, även om de själva är trasiga lastbilschaufförer som mobbar själva för att må bra och få uppmärksamhet.

Dom förtjänar ALLT som kommer efter programmet.

Som ett specialavsnitt borde Aschberg prata med mobbarnas föräldrar och se vad det är för avskrap till päron. För n
ån uppfostran har de garanterat inte klarat av,och gissar att äpplet inte faller långt i från trädet.

Ta Alens pappa 
t.ex. Han lär ju ha spöat upp sin fru framför lille Alen och kallat henne fittskräp när hon yttrade sig andra termer än diskning,städning och matlagning. Bara en gissning, men någon svensk uppfostran har han i alla fall inte. 

Läs även en inbjudan jag fick på FB :
http://gessleman.blogspot.se/2014/04/kenny-alander-kenny-truckfighter_70.html

3 kommentarer:

Smokey Bear sa...

Uj Uj Uj,sicket stolpskott! Alen spakar grävlastare och har aldrig kört en lastbil.Otroligt vad en sån lågpanna har med truckers att göra.

Gessleman sa...

Ja helt otippat var de ju inte med tanke på valet av spak-apa, Smokey Bear. Om det även gäller andra fetischer eller perversa böjelser låter jag vara osagt.

Anna sa...

Han var inte mobbad på högstadiet vad jag minns men han kanske blev i lågstadiet? Han var däremot inte en speciellt mjuk person. Visst kunde han visa snälla sidor men var märkligt

(uppväxt i Mölnlycke)